Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Τα νέα από την 18η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Αρκετό καιρό είχε να δει τόσο κόσμο σε προπόνηση ο Coach CC και το γεγονός αυτό του έδωσε το έναυσμα την Δευτέρα, 21-1-2019 να απλώσει κώνους και στίβους μάχης σε όλη την έκταση του γηπέδου του Λιποχωρίου. Το πρόγραμμά του ήταν αφιερωμένο κυρίως στην τεχνική και την τακτική. Στο οικογενειακό διπλό το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο αν και οι «κόκκινοι» ήταν εμφανώς καλύτεροι και «ζωγράφιζαν» στο γήπεδο, έχοντας μάλιστα κι επτά δοκάρια με τον Savvidi!!!!!!!




Αγωνιστικά και μη

Μάλλον τυχαία φαίνεται ότι ήταν η καλή εμφάνιση του Ignasievic στο φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης, αφού στη χθεσινή προπόνηση δεν κατάφερε να ακολουθήσει ούτε το μισό του προγράμματος σε αντίθεση με τον συνομήλικό του, Pate που ήταν ακμαίος μέχρι το τέλος.

Ζαλισμένος από τα πολλά και ληγμένα χημικά ήταν ο Nectarinho, με αποτέλεσμα στις ασκήσεις να χάνει συχνά τον προορισμό του...

Μετά την προπόνηση ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και το φλουρί κέρδισε το αδιαφιλονίκητο φαβορί, Stafids. Μάλιστα η Διοίκηση ήταν τόσο σίγουρη για το νικητή, που είχε ορίσει ως δώρο-έπαθλο για το νικητή ένα ζευγάρι γάντια για τερματοφύλακα!!!

Πίτα με φλουρί αλλά χωρίς μπλε χαπάκι έφερε ο Zisic απογοητεύοντας την πολυπληθή ομάδα των πενήντα πέντε και άνω!!

Για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι όταν υπάρχει προοπτική ενός καλού κεράσματος οι παίκτες της United δίνουν μαζικά το παρόν. Η τακτική αυτή θα ακολουθηθεί και στην ερχόμενη προπόνηση της Τετάρτης με τους El Presidente και Giades να υπόσχονται πολλά….



Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki
3) Kontakov
4) Ignasievic
5) Ze Elias
6) Nectarinho
7) Zisinho
8) Pate
9) PePe
10) Stafids
11) Savvidi
12) Tsobic
13) Hatzi
14) Coach CC
15) Kostiga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου