Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Τα νέα από τον 2ο επίσημο αγώνα της ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2018-19, με αντίπαλο την ομάδα του Αριστοτέλη του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης

Ανησυχητικά είναι τα μηνύματα για τη United, αφού φαίνεται ότι άρχισε να συνηθίζει τις εξάρες!!! Έτσι μετά την φιλική εξάρα την περασμένη εβδομάδα από την Δόξα Μαυροβουνίου, την Κυριακή 27-1-2019, στο γήπεδο Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης, στην πρεμιέρα του 35ου ΠΠΠΔΣ γνώρισε νέα βαριά ήττα δεχόμενη έξι τέρματα από την ομάδα του Αριστοτέλη του ΔΣ Θεσσαλονίκης. Το χειρότερο όμως ήταν ότι αυτή η βαριά ήττα ήρθε από έναν ελλιπέστατο Αριστοτέλη που είχε πολλές απουσίες και υπηρεσιακό τερματοφύλακα!! Βέβαια από την άλλη, πολλές και σημαντικές απουσίες είχε και η United, καθώς της έλειπαν παίκτες που κάνουν την διαφορά και μπορούν όταν επανέλθουν να αναστρέψουν την κατάσταση.
Το μικρό γήπεδο βοήθησε τον Αριστοτέλη να ξεκινήσει δυνατά κι αφού πρώτα έχασε μια καλή ευκαιρία ευτύχησε να προηγηθεί στο 8΄ με ωραία κεφαλιά στο δεξί παραθυράκι του Stafids. Στη συνέχεια ο Αριστοτέλης συνέχισε να πιέζει χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα μέχρι το 20΄ όταν η Πέλλα κέρδισε ένα στημένο που μπορούσε να φέρει με αξιώσεις την μπάλα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, αλλά η προσδοκία αυτή ήταν και η παγίδα αφού το σύνολο των παικτών των φιλοξενούμενων βρέθηκε εντός της περιοχής των αντιπάλων και στη συνέχεια της φάσης η κόντρα επίθεση έφερε τους παίκτες του
Αριστοτέλη μόνους τους με τον Stafids να κάνουν το 2-0, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη η Πέλλα μπήκε πιο δυνατά, πίεσε και πάτησε πιο καλά την μπάλα έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να σκοράρει με αποκορύφωμα αυτή του De Ekonomista, ο οποίος αφού κέρδισε την κόντρα με τον τερματοφύλακα, μόνος προ κενής εστίας κατάφερε να στείλει την μπάλα έξω!!! Τελικά το γκολ για την Πέλλα
ήρθε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Manouel, αλλά το γκολ αυτό δεν ήταν αρκετό για να γυρίσει το παιχνίδι αφού ο Κοκκινίδης βρήκε τον τρόπο να βάζει στην πλάτη του τον Enwsitic και δεχόμενος μπαλιές στην πλάτη της άμυνας κατάφερε να διευρύνει την διαφορά και να σιγουρέψει τη νίκη του Αριστοτέλη. Το τελικό σκορ 6-1 μάλλον δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων, καθώς το β΄ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, αλλά η United δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε και να πετύχει τα γκολ που θα άλλαζαν την ψυχολογία του αγώνα!!

Αγωνιστικά και μη

Ένα ακόμη ρεκόρ κατάφερε να καταρρίψει ο Ignasievic αφού κατάφερε να τραυματιστεί χωρίς να αγωνιστεί ούτε ένα δευτερόλεπτο!!!

Μετά το «είσαι εσύ διαιτητής;;» ο Kostiga έφερε στη ζωή μας και το «είσαι εσύ γιατρός;» και δεν δίστασε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε παίκτη που αγωνιζόταν στο παιχνίδι που προηγούνταν του παιχνιδιού των δικηγορικών ομάδων.

Την ωραία φιλοξενία και το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες πήγε να αμαυρώσει η αντιαθλητική καρατιά του Δόση στον PePe ως «αντίποινα» σε φάουλ που δέχτηκε…

Μπορεί ο Zisic να «όργωσε το γήπεδο» για να καταφέρει να δώσει το παρόν στο παιχνίδι, αλλά το μόνο που κατάφερε να δώσει ήταν ….. δύο φωτογραφίες για να τον θυμόμαστε.

Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας καθρεπτίζεται στο ρόστερ της United καθώς από τους δεκαπέντε παίκτες που δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνος, μόνο ένας είναι κάτω των τριάντα ετών, δύο μεταξύ τριάντα και σαράντα, τέσσερις είναι μια ανάσα πριν από τα εξήντα και οι υπόλοιποι πάνω από σαράντα!!!

Σε δύο δόσεις πραγματοποιήθηκε το τρίτο ημίχρονο, όπως και το όνομα του μαγαζιού όπου έλαβε χώρα.

Την καλύτερη απόδοση στο τρίτο ημίχρονο την είχε ο Kostiga, καθώς άλλαζε πιατέλες με κινηματογραφική ταχύτητα!!

Μπορεί η United να μας στεναχώρησε το πρωί, αλλά ευτυχώς στη ζωή μας υπάρχει και ο ΠΑΟΚ και η κυριακάτικη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.



Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki (μπήκε αλλαγή στο 25΄)
3) Kontakov
4) Ignasievic (δεν μπήκε ποτέ για να μην τραυματιστεί)
5) Giovanni Silva de Economista (μπήκε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
6) Nectarinho
7) Manuel
8) Pate (έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 25΄)
9) PePe (μπήκε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
10) Stam
11) Stafids
12) Tool (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
13) Tsobic (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
14) Sailor
15) Hatzi
16) Coach CC
17) Kostiga




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου