Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Τα νέα από την 19η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 23-1-2019, στο γήπεδο του Λιποχωρίου η τελευταία προπόνηση της United πριν από τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Αριστοτέλη. Ο Coacc CC θέλησε να δώσει έμφαση στην βελτίωση της τεχνικής και στην επιτάχυνση, αλλά οι παίκτες του μπερδεύτηκαν κι έδωσαν έμφαση στην πάχυνση!!! Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι» επικράτησαν των «παρδαλών» εκμεταλλευόμενοι τις κούρσες δίχως αύριο του Patetsinez.

Αγωνιστικά και μη


Κανονικό στίβο μάχης έστησε στο βαρύ τερέν ο Coach CC εγκαινιάζοντας το νέο αθλητικό υλικό που του προμήθευσε η Διοίκηση της ομάδας.


Παρά την αποχώρησή του από τον προεδρικό θώκο του ΔΣ Γιαννιτσών, ο El Presidente έδειξε ότι συνεχίζει να είναι κοντά στην ομάδα και με αφορμή την ονομαστική του εορτή πήγε το θέμα «κέρασμα» σε άλλο επίπεδο, φέρνοντας στο γήπεδο «και του πουλιού το γάλα»!!!

Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία της παραγραφής έφερε και το κέρασμα για την γιορτή του ο Giades που μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα κυπέλλου στην Λάρισα, πάτησε αγωνιστικό χώρο έπειτα από δύο μήνες ακριβώς.

Τα νέα όμως για την πρόοδο της αποθεραπείας του είναι και ευχάριστα και δυσάρεστα, καθώς φαίνεται ότι το πρήξιμο στο γόνατο έχει μεν υποχωρήσει εντελώς, αλλά το ίδιο πρήξιμο και μεγαλύτερο μεταφέρθηκε στην περιοχή της κοιλιακής χώρας!!!

Ο El Presidente μαζί με «του πουλιού το γάλα» έφερε στο γήπεδο και τον μακροχρόνια απόντα Maurinho και ο μόνος που έλειπε από το «Συνδικάτο των Προέδρων» ήταν ο Kamara…

Η μεγάλη συμμετοχή που υπήρχε στην προπόνηση παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες αποδόθηκε στην προσδοκία του πλούσιου κεράσματος και έπειτα από αυτό η Διοίκηση πήρε την απόφαση όσοι γιορτάζουν να φέρνουν τα κεράσματά τους όχι την ημέρα της γιορτής τους αλλά σε ημέρες προπονήσεων με άσχημες καιρικές συνθήκες!!

Μαχαιριές στην καρδιά ήταν για τον Paltetsanakis και Kostiga οι φωτογραφίες με τα εδέσματα που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αυτό που τους έδωσε το τελειωτικό χτύπημα ήταν η γλαφυρή περιγραφή του Pate κατά την παρακολούθηση της προσπάθειας του Giades να αναφωνήσει «δεν μπορώ άλλο έσκασα!!!!»

Το mi ta paratate εξασφάλισε την περιγραφή και σας την μεταφέρει αυτούσια:"...Απο όσο μπόρεσα να καταμετρησω, ο Γιάννης έφαγε τρία μπούτια και δύο στήθη κοτόπουλου, έξι κομμάτια πίτα, οκτώ κουταλιές ρωσική, επτά πηρουνιες τυροκαυτερη, μια άλλη αλλοιφη την πήρε αγκαλιά πριν προλάβουμε να δούμε τι ήταν και όλα αυτά με μπόλικη γαρνιτούρα από ρύζι, πατάτες (φούρνου και τηγανητές) κλπ. Α, ξέχασα τα σουβλάκια και το κεμπάπ. Και επειδή όλα αυτά δεν του έφτασαν, την έπεσε στα κουρκουμπινια και τις τουλουμπες, πριν προλάβουμε οι υπόλοιποι. Στο τέλος μόνο ο Τsobic ανέβηκε στο αυτοκίνητο μαζί του για να μη κλαταρει.."


Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades (ατομικό πρόγραμμα καρδιοπαθούς)
3) Kontakov
4) Maurinho
5) Ignasievic (ήρθε μόνο για το φαϊ)
6) Nectarinho
7) Manuel
8) Pate
9) Patetsinez
10) PePe
11) Stafids
12) Tsobic
13) Hatzi
14) Coach CC
15) El Presidente
16) Chief Inspector


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου