Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Τα νέα από την 20η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Έξι ήταν οι παίκτες της United που ξεπέρασαν το σοκ της εξάρας από τον Αριστοτέλη κι έδωσαν το παρόν στην προπόνηση της Τετάρτης, 30-1-2019 στο γήπεδο του Λιποχωρίου. Πριν από την έναρξη της προπόνησης είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν τα αίτια της ήττας και κατέληξαν ότι την βασική ευθύνη την έχουν οι ....απόντες!!! Το πρόγραμμα της προπόνησης είχε αρκετό τρέξιμο με τον Coach CC να δίνει έμφαση στην τεχνική, αλλά και στον τρόπο αλλαγής παιχνιδιού από ένα μέρος του γηπέδου σε άλλο. Στο οικογενειακό διπλό με τις τέσσερις εστίες οι «κόκκινοι» έκαναν πάρτι με τους «παρδαλούς», αλλά οι τελευταίοι στο διπλό με τις δύο εστίες πήραν τη νίκη χάρη σ’ ένα γκολ του Manuel στο τελευταίο λεπτό, που εκμεταλλεύτηκε ένα ακόμη λάθος του ματιασμένου Tsobic.

Αγωνιστικά και μη

Σημάδι από τον ουρανό ήρθε κι έδειξε ότι μετά την μαυρίλα και την καταιγίδα (εξάρα) μπορεί να βγει το ουράνιο τόξο και να ομορφύνει ο χώρος..

Γέμισε με μπάλες τους, όμορους του γηπέδου, αγρούς ο Enwsitic ξεκινώντας την προπόνηση από εκεί που σταμάτησε στον αγώνα με τον Αριστοτέλη, ενώ σήμερα η διοίκηση της United έλαβε από την ομάδα μπάσκετ του Αγίου Παύλου ευχαριστήρια επιστολή με την οποία οι παίκτες της ευχαριστούσαν τον Enwsitic για τις ασιστ που τους έδωσε κατά τη διάρκεια του ταυτόχρονου με τον Αριστοτέλη αγώνα που είχαν την Κυριακή στο διπλανό κλειστό γυμναστήριο!!

Δικαιολογημένα απών από την προπόνηση ήταν ο Kontakov καθώς η Αδέσμευτή Φωνή της Καρατζόβας διοργανώνει διημερίδα με θέμα: "Ένωση Έδεσσας Γιαννιτσών, ένας γάμος με προβλήματα. Προτάσεις και προοπτική". Μάλιστα προκειμένου να έχει επιτυχία η εκδήλωση εξασφάλισε την παρουσία των Markulic και Giades οι οποίοι θα είναι και εισηγητές στην ενότητα : "Πρόκριση στα τελικά, μύθος ή πραγματικότητα". Θα προλογίσει ο Zisic, ενώ πολύ σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος Sailor, γιατί έχει να πάει και αλλού. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το mi ta paratate.

Παρόντες ήταν


1) Enwsitic
2) Nectarinho
3) Manuel
4) PePe
5) Savvidi (έκανε ατομικό πριν από την έναρξη της προπόνησης)
6) Tsobic
7) Hatzi
8) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου