Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Τα νέα από την 16η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19 by Nectarinho

Ο ίδιος αριθμός αλλά όχι τα ίδια πρόσωπα παικτών φώναξαν "παρών" και στην δεύτερη προπόνηση της Pellalaw United για το 2019 στο γήπεδο του Λιποχωριου, γεγονός που άρχισε να προβληματίζει τον Coach cc, όπως δήλωσε στην αρχή της προπόνησης, το οποίο απέδωσε στην δύσκολη κλήρωση πρωταθλήματος και όχι στο γεγονός ότι καμία ομάδα στο Νομό Πέλλας δεν έκανε προπόνηση την Παρασκευή, 11-1-2019. Οι καιρικές συνθήκες, παρά το χιόνι σε μέρος του τερέν, ήταν αισθητά καλύτερες σε σύγκριση με αυτές της Δευτέρας, αφού δεν φυσούσε, οπότε από την αμφίεση των παικτών απουσίαζαν τα αξεσουάρ των γαντιών και σκούφων, τα οποία κυριάρχησαν τη Δευτέρα. Αυτό οδήγησε τους παίκτες να δηλώσουν ότι "καλά που ήρθαμε για προπόνηση και δεν ακούσαμε τις φήμες που ήθελαν το γήπεδο να είναι εντελώς ακατάλληλο καθώς υπήρχε χιόνι παντού". Το πρόγραμμα περιελάμβανε τα γνωστά, ενώ στο οικογενειακό διπλό οι σκούροι-παρδαλοί επικράτησαν μάλλον εύκολα των κόκκινων.
Στα highlights του διπλού περιλαμβάνονται δύο φάσεις στις οποίες πρωταγωνιστής ήταν ο Kontakov: Στην πρώτη λόγω του εντυπωσιακού τάκλιν-φαουλ στον Kostiga, ο οποίος ξεχύνονταν στην αντεπίθεση, στη δε δεύτερη όταν βρέθηκε στο έδαφος ύστερα από ατσαλο πάτημα στο δεξί πόδι του αντιπάλου του Nectarinho, πράγμα που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την προπόνηση 5' πριν το τέλος. Ευτυχώς, παρά το αρχικό σοκ, φαίνεται ότι απέφυγε τα χειρότερα, όπως ο ίδιος ομολόγησε, αφού όμως προηγουμένως μας τρομοκράτησε ανεβάζοντας φωτογραφίες ποδιού άλλου!!!! , γεγονός που μας ανακούφισε και έτσι φαίνεται ότι θα συνεχίζουμε να μαζευόμαστε 6 άτομα στην προπόνηση.

Αγωνιστικά και μη

Εντύπωση προκάλεσε σε όλους το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Λιποχωρίου ήταν ο μοναδικός στην περιοχή που δεν ήταν καλυμμένος εξ ολοκλήρου από χιόνι, λίγοι όμως γνωρίζουν ότι αυτό οφείλεται στην μοναδική πατέντα του ηλιακού θερμοσίφωνα που τοποθέτησε η Διοίκηση Pate και το ζεστό νερού του θερμοσίφωνα διέρχεται πρώτα από τμήμα του αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια καταλήγει στα ντους των αποδυτηρίων!!!

Γατάκια είναι οι παίκτες του Νησιου μπροστά σ' αυτούς της United!!!

Νέα υποκλοπή των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων μεταξύ Markulic και Giades κατάφερε να πετύχει η Αδέσμευτη Φωνή της Καρατζόβας αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης και το mi ta paratate σας την παρουσιάζει:
Giades : Άσε χάσαμε μεγάλη φάση!!!
Markulic: Τι έγινε ρε Γιάννη;;
Giades : Τα μουρλά έκαναν προπο στο χιόνι!!!!!!
Markulic: Και;;;
Giades : Ο Kontakov αφηνιασε και έκανε τάκλιν στο δάσκαλο και τον σώριασε στη λάσπη.
Markulic:Ρε συ όλα τώρα γίνονται που πετάμε τον χαρταετό.....χαχαχα (ακολουθούν περιπαικτικά γέλια).
Giades : Άκου έχει και συνέχεια, μετά ο Nectarinho για αντίποινα έβγαλε τον αστράγαλο του αδέσμευτου χαχαχα.
Markulic: Τι λες; Στο διπλό όλα αυτα;;
Giades : Με ένα πόδι οδηγούσε μέχρι την Αριδαια. Γι' αυτό σου λέω Μάρκο πάμε για κάνα τσίπουρο να τσιμπήσουμε και κάτι και αστούς αυτούς να σκοτώνονται

Ο Manoto Kanaki χαιρέτησε για δεύτερη συνεχόμενη προπόνηση τους συμπαίκτες του γυρνώντας από Θεσσαλονίκη, χωρίς να σταματήσει αυτή τη φορά στο γήπεδο, αφού φάνηκε να συνοδεύεται από την σύζυγό του και όλοι ελπίζουμε να μην τριτωσει το κακό, αλλά να τον δούμε μέσα στο γήπεδο.


Παρόντες ήταν:
Pate, Stafids, Kontakov, Kostiga, Manuel, Nectarinho, Coach cc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου