Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Τα νέα από την 15η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

ΕΞΙ διαλεχτά παλικάρια έδωσαν το παρόν στο πρώτο προσκλητήριο του Coach CC για το 2019, αψήφησαν τις πολικές θερμοκρασίες και τον Βοριά που ξύριζε και την Δευτέρα, 7-1-2019, όρμηξαν με πάθος στο παγωμένο τερέν του γηπέδου του Λιποχωρίου. Το 50λεπτο πρόγραμμα περιλάμβανε συνδυασμένες ασκήσεις τεχνικής και ταχύτητας, ενώ στο οικογενειακό διπλό νικητές βγήκαν οι «κόκκινοι – μη δικηγόροι» με το Stafids ν’ αποδεικνύει τις επιθετικές του αρετές.

Αγωνιστικά και μη


Δεν πίστευε η σύζυγος του Nectarinho ότι ο άνδρας της θα πήγαινε προπόνηση με τέτοιο κρύο και μέσα στα χιόνια και του ζήτησε να βγάλει φωτογραφίες από το γήπεδο για να το αποδείξει!!!


Μπορεί στην ταυτότητά του Pate να γράφει ότι είναι 11 χρόνια μεγαλύτερος του Kontakov, αλλά απέδειξε ότι έχει καρδιά και ήρθε στο γήπεδο σε αντίθεση με τον ορεσίβιο πρώην επιθετικό και νυν κεντρικό αμυντικό, που το μεσημέρι της Δευτέρας έπαθε ξαφνικό αλτσχάιμερ!!!


Προς το τέλος της προπόνησης εμφανίσθηκε στο γήπεδο και ο Manoto Kanaki ελπίζοντας να γευτεί κάποια από τα κεράσματα των Γιάννηδων της ομάδας και κυρίως του De Economista, καθώς η μέρα ήταν Δευτέρα και ως γνωστόν τις Δευτέρες είναι διαθέσιμος για προπόνηση….


Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Nectarinho
3) Pate
4) Petkov
5) Stafids
6) Hatzi
7) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου