Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Με τα μάτια της Καρατζόβας

Η 47η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018, όπως την είδε ο αρχηγός των χαρτονικητών

Αντί γι’ αυτούς που περιμέναμε στο γήπεδο εμφανίστηκαν οι φίλοι Manoto Kanaki με τυπωμένο το όνομα του στις μπλούζες τους!!!!!. Στο φιλικό που ακολούθησε η Πέλλα πλην Γιαννιτσών φάνηκε τόσο δικονομικά όσο και ποδοσφαιρικά πιο έτοιμη από τους εκ Γιαννιτσών ορμώμενους. Αφού με καταλυτική ένσταση ακυρώθηκε γκολ των Γιαννιτσοσταφιδα επικράτησαν κατά κράτος στο δεύτερο ημίχρονο. Όλοι οι παίκτες της Έδεσσας σκόραραν ενώ η προσθήκη του κόουτς σσ σε τριπλό ρολό προπονητή διαιτητή και παίκτη δεν φάνηκε αρκετή για να σταματήσει την ορμή της Πέλλας πλην Γιαννιτσοσταφιδα.
Στα αξιοσημείωτα η αναγνώριση της αξίας των ηττημένων από του παίκτες της Πέλλας πλην Γιαννιτσών ανακράζοντας Γιαννιτσά μετά το τέλος του παιχνιδιού, το ξέσπασμα Σταφίδα που έστειλε προς διαιώνιση τους είδους τους παίκτες της Πέλλας πλην Γιαννιτσών μετά από το πανέμορφο γκολ που πετυχε, και οι φωνές παίκτη της νικήτριας ομάδας "φέρτε και τον δεσποτο".
Δόθηκε νέο ραντεβού για ξεκαθάρισμα λογαριασμών εντός και εκτός γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου