Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Τα νέα από την 46η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Έμφαση στην τεχνική, έδωσε Coach CC στην προπόνηση της Pellalaw United, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 23-5-2018 στο γήπεδο του Δροσερού. Βέβαια αν και το μεγαλύτερο μέρος των ασκήσεων είχαν στόχο τη βελτίωση της τεχνικής των παικτών, δεν έμεινε πίσω και η φυσική κατάσταση, καθώς το τρέξιμο δεν λείπει από καμία προπόνηση. Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι-αμυντικοί», με την προσθήκη του ηγέτη και σκόρερ Kontakov, που κατά δήλωσή του, δεν έκανε τόσα χιλιόμετρα για να χάσει, πήραν τη νίκη με 2-0, παίζοντας σφιχτά στην άμυνα και χτυπώντας όταν έπρεπε στην επίθεση.

Αγωνιστικά και μη


Φορτωμένος με «ευχαριστώ» για τις πολλές ευχές που δέχθηκε για την ονομαστική του εορτή ήρθε στο γήπεδο του Δροσερού ο Tsobic.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Kontakov τίμησε τον Άφαντο Γιαννιτσώτη Παίκτη.

Στη σχολή Giades φαίνεται ότι ανήκει ο Patetsinez, ο οποίος βλέποντας τις πίτες του Tsobic ν' αχνίζουν στο PitaStop αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο οικογενειακό διπλό επικαλούμενος ενοχλήσεις στο γόνατο.

Μεγάλη «μεταγραφική» επιτυχία σημείωσε ο Markulic έπειτα από τις συνεχόμενες επισκέψεις του στα Γιαννιτσά, καθώς έπεισε τον Giades ν’ αρχίσει να έρχεται στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα, με την προϋπόθεση βέβαια να γίνονται αυτές στις 8:00 το πρωί!!!

Το highlight της ημέρας ήταν η μεγάλη ντρίμπλα που «έσκασε» ο Markulic στον Kontakov κατά τη διάρκεια ασκήσεων μονομαχίας, αποδεικνύοντας το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Karatzoti
3) Kontakov
4) Markoulic
5) Nectarinho
6) Zisinho
7) Pate
8) Patetsinez
9) Stafids
10) Tsobic
11) Hatzi
12) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου