Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τα νέα από την 48η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Μικρή ήταν η συμμετοχή παικτών στην προπόνηση της Pellalaw United την Τετάρτη, 30-5-2018. Η εργολαβική ανάληψη από τον Δ.Σ. Έδεσσας των καθηκόντων "κριτικής επιτροπής" στο γκραν πρι στίβου «Αλεξάνδρεια» που διεξάγονταν στο δημοτικό στάδιο Έδεσσας, κράτησε μακριά από το γήπεδο του Δροσερού τα μισά μέλη του, οι οποίοι είχαν επιφορτιστεί με το ρόλο του επίσημου κριτή των αγώνων. Η εξέλιξη αυτή με τη μικρή συμμετοχή φαίνεται ότι προξένησε τη δυσαρέσκεια του Coach CC, ο οποίος μετά τη λήξη της προπόνησης δήλωσε ότι θα κλειστεί σε μοναστήρι και δεν θα γυρίσει αν δεν δηλώσουν όλοι παρών στις επόμενες 3-4-5 προπονήσεις!!! Το πρόγραμμα της Τετάρτης δεν ήταν ιδιαίτερα βαρύ, αφού στόχος ήταν η βελτίωση της τεχνικής. Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι» (Γιαννιτσά συν Zisinho) πήραν τη ρεβανς για τη χάρτινη ήττα τους στο προηγούμενο παιχνίδι, εντούτοις φέρθηκε πολύ ευγενικά στους «λευκούς» (Έδεσσα συν Giades) και δεν άφησε τη διαφορά στο σκορ να ξεφύγει….

Αγωνιστικά και μη

Περίμενε να πάει ο γιος του φαντάρος για να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας ο Giades, αλλά αντάμειψε με το παραπάνω τους συμπαίκτες του για την υπομονή τους, αφού τα κεράσματα που έφερε για να κεράσει για τη γέννησή του, περιείχαν όλα τα στοιχεία της διατροφικής πυραμίδας.

Μπορεί να μην ήρθαν στην προπόνηση οι κριτές των «Αλεξάνδρειων», αλλά δεν ήθελαν να χάσουν και τα κεράσματα του Giades κι έτσι ανάγκασαν τον Nectarinho να κάνει τον ντελιβερά…








Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Kontakov
4) Ze Elias
5) Nectarinho
6) Zisinho
7) Tsobic
8) Hatzi
9) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου