Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Τα νέα από την 41η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία της Pellalaw United για τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τα Γιάννινα που ίσως σφραγίσει την πρόκριση για την τελική φάση του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα του Coach CC είχε και πάλι στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της τεχνικής στην πάσα. Στο οικογενειακό διπλό οι «Παρδαλοί-Επιθετικοί» δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αφού ο μόνιμος σκόρερ τους, Kontakov, τα μόνα παπούτσια που μπόρεσε να βρει στ' αποδυτήρια ήταν τρία νούμερα μεγαλύτερα, ενώ η ομάδα των επιθετικών δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε το «μαϊμού» πέναλτυ που κέρδισε, αλλά ούτε και τις κάθετες πάσες του Markulic, που περνούσε τη μπάλα μέσα από την τρύπα της βελόνης!! Έτσι οι «Κόκκινοι-Αμυντικοί» με συμπαγή άμυνα και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις πήραν τη νίκη χάρη σ’ ένα «αμφισβητούμενο» γκολ του ακροβολισμένου Stafids, που στο ξεκίνημα της φάσης στο κέντρο, φάνηκε να παίρνει τη μπάλα με το μανίκι!!!

Αγωνιστικά και μη

Μπορεί η διδασκαλία στο μάθημα των Μαθηματικών να τελείωσε για το τμήμα, αλλά ο Markulic μάλλον θα ξεκινήσει ιδιαίτερα κάνοντας αρχή με τα είδη των γωνιών!!

Σχεδόν ένα μήνα είχε να κάνει προπόνηση ο Giades και με την επιστροφή του όλα του φαίνονταν παράξενα. Οι ασκήσεις που ήταν καινούριες, το γήπεδο που είχε χόρτο, η θερμοκρασία που ήταν υψηλή!!

Η υψηλή θερμοκρασία είναι η αιτία που ο Stou έχει μείνει τόσο καιρό εκτός προπονήσεων, αφού είναι γνωστό ότι αν δεν μπορεί να φορέσει τα αγαπημένα του αξεσουάρ, κασκόλ και σκουφί προτιμάει να μην αγωνίζεται!!



Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Karatzoti
4) Kontakov
5) Maurinho
6) Markoulic
7) Nectarinho
8) Pate
9) Stafids
10) Tsobic
11) Sailor
12) Hatzi
13) Coach CC



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου