Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Τα νέα από την 43η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Αντανακλαστικά στοιχεία ομάδας αμέσου επεμβάσεως και δράσεως έδειξε η Pellalaw United την Τετάρτη, 9-5-2018, καθώς μόλις ο προπονητής και οι παίκτες είδαν ότι το γήπεδο του Δροσερού μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις θύμιζε λιβάδι για πικ νικ και βοσκή, πήραν την απόφαση και μεταφέρθηκαν άμεσα στο γήπεδο της Καλής, όπου και θα διεξαχθεί ο αγώνας της ομάδας με την αντίστοιχη του Δ.Σ. Ιωαννίνων. Εκεί ο Coach CC τήρησε την υπόσχεση που έδωσε ….. ο Markulic και εκπόνησε ένα ελαφρύ πρόγραμμα και τον μόνο που τέντωσε ήταν τον Stou, αλλά αυτόν του τη «φυλούσε» και τον περίμενε δύο εβδομάδες τώρα!!! Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι-αμυντικοί» ενισχυμένοι με τον επιθετικό Kontakov πήραν μια εύκολη νίκη.

Αγωνιστικά και μη

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο γήπεδο της προπόνησης δεν βοήθησε μόνο τους παίκτες να προπονηθούν σ’ έναν πολύ καλύτερο αγωνιστικό χώρο, αλλά τους γλίτωσε και από την καταιγίδα που έπληξε το Δροσερό λίγο αργότερα.

Ιδιαίτερα αυστηρός και επικριτικός ήταν ο κύριος Μπάμπης με αυτούς που τους σηκωνόταν η .. μπάλα, ενώ δεν έδειξε καμία επιείκεια ούτε σ’ αυτούς που τους ήταν ήδη σηκωμένη!!!

Ειδική προπόνηση για σέντερ φορ περιοχής επιφύλαξε ο Coach CC στον Stou, καθώς του άρεσε η ιδέα του ν’ αφιερώσει το γκολ που θα πετύχει το Σάββατο στο μωρό του Stam. Μόνο που το Σάββατο έγινε γνωστό ότι θα γεννήσει η σύζυγος του Giades κι επομένως σύμφωνα με το άρθρο 1465 ΑΚ το παιδί τεκμαίρεται ότι είναι του Giades. Η αναφορά αυτή του Stou φάνηκε ότι ενόχλησε τον Giades, o οποίος θεωρούσε τον εαυτό του σίγουρο πατέρα του κυοφορούμενου και ο ξανθομάλλης άσσος αν και είχε δηλώσει παρών για την προπόνηση τελικά δεν συμμετείχε!! Η προσπάθεια που έκανε ο Stou στη συνέχεια να λύσει την παρεξήγηση αναφέροντας ότι η αφιέρωση ήταν για το σκυλί του Stam που το έχει σαν μωρό του δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και το κλίμα στ’ αποδυτήρια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου φαίνεται ότι θα είναι εκρηκτικό!!!

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Kontakov
3) Markoulic
4) Ze Elias
5) Nectarinho
6) Zisic
7) Pate
8) Stafids
9) Stou
10) Hatzi
11) Coach CC




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου