Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Τα νέα από τον 6ο επίσημο αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018, με αντίπαλο τον Δ.Σ. Ιωαννίνων

Παγιδεύτηκε στα «θεωρήματα» και στα …. «νομίσματά» της η Pellalaw United και αντί το Σάββατο, 12-5-2018 να μπει στο γήπεδο της Καλής Πέλλας με πάθος για τη νίκη, μπήκε με ψυχολογία φιλικού αγώνα και τελικά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας των Ιωαννίνων, χάνοντας, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του 34ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Δικηγορικού Πρωταθλήματος. Βέβαια στο νησί των Φαιάκων την προηγούμενη αγωνιστική είχε πολύ καλή παρουσία και ουσιαστικά πλήρωσε την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά. Αντίθετα στο γήπεδο της Καλής απέναντι στα Γιάννινα ήταν εκτός της ψυχολογίας του αγώνα και οι μόνοι παίκτες που διασώθηκαν από το ναυάγιο ήταν ο απίστευτος Stafids και ο Sailor. Η θεωρία ότι η βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα των Ιωαννίνων θα ερχόταν στην Πέλλα ελλιπής και χωρίς κίνητρο να χτυπήσει το παιχνίδι, διαψεύστηκε πολύ νωρίς, καθώς μόλις στο 4΄ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το νέο αστέρι τους, τον Ζδραβό, που έχει αγωνιστεί και στην Superlegue. Η ψυχρολουσία-διάψευση αυτή πάγωσε τους παίκτες της United και μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι γίνεται, οι Γιαννιώτες έχασαν άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες για να κάνουν το σκορ 0-3, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ότι μόνο για τουρισμό δεν είχαν έρθει στην Πέλλα. Στο 35΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι με γκολ του νεοεισελθόντα (στη θέση του τραυματία Stam) Tool, έπειτα από υπερπροσπάθεια α λα Matos του Zisinho, ο οποίος αν και ξεκίνησε τον αγώνα πολύ νωθρά κι έξω από τα νερά του σιγά σιγά έδειξε ότι με δουλειά στις προπονήσεις μπορεί να παίξει με επιτυχία το ρόλο του δεξιού fullback. Με το σκορ στο 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια. Οι φιλοξενούμενοι όμως ευτύχησαν και στην επανάληψη να προηγηθούν και πάλι πολύ νωρίς με τον Κρανά στο 53΄ και κάπου εκεί μάλλον χάθηκε το παιχνίδι για την Πέλλα αφού οι παίκτες της, που ούτως ή άλλως στο σύνολό τους δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ανοίχθηκαν περισσότερο για να πετύχουν δύο γκολ που χρειάζονταν για τη νίκη (η ισοπαλία δεν ήταν αρκετή), δίνοντας πολύ χώρο στους Γιαννιώτες. Όταν όμως δίνεις χώρο σε μια ομάδα όπως αυτή των Ιωαννίνων, η οποία μεσοεπιθετικά ξεχειλίζει από ποιότητα και έχει, πιθανότατα, την κορυφαία επιθετική τριπλέτα του πρωταθλήματος, είναι μοιραίο είτε να υποστείς βαριά ήττα, είτε να κάνεις τον τερματοφύλακά σου ήρωα!! Τελικά το σκορ σταμάτησε στο 1-4, με γκολ και πάλι των Κρανά και Ζδραβού στο 76΄ και 89΄ αντίστοιχα, ενώ ο Stafids πήρε τον τίτλο του κορυφαίου της Pellalaw United!!

Αγωνιστικά και μη

Πολύς ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στον πάγκο και στις κερκίδες του γηπέδου για να ενισχύσει ψυχολογικά την ομάδα της Πέλλας, ο Coach CC όμως περιμένει από αρκετούς από αυτούς να ενισχύσουν την ομάδα και εντός του αγωνιστικού χώρου…

Οι πατριάρχες του δικηγορικού πρωταθλήματος..

-Εγώ πού παίζω κ. Μπάμπη;
-Εσύ πας τα νερά στο πάγκο!!!

Ανταποκριτής, φωτογράφος, εικονολήπτης, ανιματέρ, όλα τα έκανε ο Patetsinez και το μόνο που του έλειπε ήταν το.... γκολ!!!


«Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική…» τραγουδούσε ο Giades όταν έφτασε στο γήπεδο, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα κι ευτυχώς ο γιος του, του έκανε το χατίρι και βγήκε μια μέρα αργότερα από την κοιλιά της μάνας του, αφήνοντας τον ξανθομάλλη άσσο της Pellalaw United να ενισχύσει την ομάδα της Πέλλας.


Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Manoto Kanaki
4) Karatzoti
5) Koronas
6) Angelinho
7) Kontakov
8) Milcic
9) Markoulic
10) Ignasievic
11) Nectarinho
12) Zisinho
13) Lou
14) Manuel
15) Paskuale
16) Pate
17) Patetsinez
18) Stam
19) Stafids
20) Stojan
21) Stou
22) Tool
23) Tsobic
24) Sailor
25) Hatzi
26) Coach CC
27) Giourov
28) Kostiga
29) Tanalias


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου