Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Τα νέα από την 45η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Coach CC και προπονήσεις χαλαρές είναι έννοιες ασύμβατες και όσοι περίμεναν την Παρασκευή, 18-5-2018, να περάσουν στο γήπεδο του Δροσερού ένα ξεκούραστο ποδοσφαιρικό απόγευμα διαψεύστηκαν οικτρά, καθώς το μενού είχε από την αρχή μέχρι το τέλος μερικές εκατοντάδες ταχύτητες και οι μοναδικές στιγμές που οι παίκτες χαλάρωσαν ήταν όταν ο Markulic τους έδειχνε τις διατατικές ασκήσεις, με το γνωστό μοναδικό του τρόπο. Στα οικογενειακά διπλά με διπλές ή μονές εστίες, οι «κόκκινοι» πήραν και τις δύο φορές τη νίκη.

Αγωνιστικά και μη

Μπορεί οι παίκτες να γκρινιάζουν για τις δύσκολες προπονήσεις του Coach, αλλά ο Nectarinho απολαμβάνει τα ευμενή σχόλια των συναδέλφων του για το κορμί που έχει χτίσει χάρη στη σωματική βελτίωση που έχει επιτύχει μέσω των προπονήσεων αυτών.

«Αν δεν προκριθείτε στα τελικά, θα σας βάλω το καλοκαίρι να δουλέψετε σε τσίρκο» είπε ο Coach CC στους παίκτες του και στο τέλος της προπόνησης τους έβαλε να κάνουν μια άσκηση για να καταλάβουν τι εννοούσε….

Η μικρή συμμετοχή παικτών από τα Γιαννιτσά στις τελευταίες προπονήσεις, έχει προβληματίσει τους συναδέλφους τους από την Έδεσσα, με αποτέλεσμα ορισμένοι να κάνουν σκέψεις ότι οι Γιαννιτσώτες επιδίωξαν την ένωση των δύο ομάδων γιατί είχαν βάλει στο πρόγραμμα αυτή τη διετία, να έχουν σοβαρούς τραυματισμούς, γέννες, μεταπτυχιακά κλπ.

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki
3) Kontakov
4) Markoulic
5) Ze Elias
6) Nectarinho
7) Pate
8) Patetsinez
9) Hatzi
10) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου