Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Τα νέα από την 6η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Με το ημερολόγιο να δείχνει 25-10-2017 και να μην έχει βρεθεί ακόμη, αλλά και να μην φαίνεται στον ορίζοντα, ο διοργανωτής για το 34ο ΠΠΠΔΣ, ο Coach CC πήρε την απόφαση να βελτιώσει τις ικανότητες των παικτών της ομάδας μπάσκετ. Έτσι στην 6η προπόνηση της Pellalaw United, για την περίοδο 2017-2018, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Δροσερού, ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος περιείχε ασκήσεις με τη μπάλα στα χέρια, ενώ στο τέλος οι παίκτες έπαιξαν και μήλα!! Στο οικογενειακό διπλό που
είχε ως έπαθλο ένα κουτί σοκοφρέτες, οι «παρδαλοί» πέτυχαν μια σπουδαία νίκη με εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Pate στο τελευταίο λεπτό..

Αγωνιστικά και μη

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε για φέτος ο Zisic και το γεγονός αυτό από μόνο του προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις της Pellalaw United.

Την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται μετά την μεταγραφή του στο Μακεδονικό Έδεσσας, επιβεβαίωσε ο Kontakov και στην άσκηση με τα τελειώματα είχε απόλυτη ευστοχία.

Περήφανος για τον γιο του θα ήταν ο Ski Bill, αν ήταν στο γήπεδο κι έβλεπε τον Laznik, να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ έστω και σε …άσκηση προπόνησης!!



Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Laznik
4) Manoto Kanaki
5) Angelinho
6) Kontakov
7) Markoulic
8) Nectarinho
9) Zisic
10) Pate
11) Stafids
12) Tsobic
13) Sailor
14) Hatzi
15) Coach CC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου