Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Τα νέα από τον 1ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018, με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Άρνισσας

Σε γήπεδο με κάκιστο αγωνιστικό χώρο πραγματοποίησε η Pellalaw United το πρώτο φιλικό τεστ για την περίοδο 2017-2018, αντιμετωπίζοντας στην Άρνισσα τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο, που αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας. Η ομάδα των δικηγόρων παρουσίασε δύο πρόσωπα, από ένα σε κάθε ημίχρονο με τους παίκτες της στο α΄ ημίχρονο να μην είναι ιδιαίτερα καλοί στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά να εμφανίζουν άμυνα γρανίτη κλείνοντας όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Stafids. Έτσι με την ομάδα να μην κινδυνεύει ιδιαίτερα στα μετόπισθεν κατάφερε σε μια επικίνδυνη αντεπίθεση με τον αειθαλή Kostiga να κερδίσει πέναλτυ που μετέτρεψε σε γκολ ο Giades και του το αφιέρωσε. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους, στο 45΄ μια οβίδα των γηπεδούχων που εκτοξεύτηκε από ….. την πλατεία του χωριού έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Stafids και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η καλή αμυντική λειτουργία των δικηγόρων χάθηκε, λόγω της κούρασης και της αλλαγής διάταξης, ενώ και η απουσία του Kostiga που έγινε αλλαγή έκανε την επίθεση πιο ακίνδυνη, με συνέπεια οι γηπεδούχοι να πετύχουν άλλα δύο γκολ και να κερδίσουν το παιχνίδι, με τελικό σκορ 3-1.

Αγωνιστικά και μη

Πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις έκαναν οι παίκτες της Pellalaw United στην προσπάθεια τους να παίξουν γρήγορα, με αποτέλεσμα να χαθούν αρκετές καλές ευκαιρίες για επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Λόγω της κακής εμφάνισης κάποιων παικτών η Διοίκηση, σε συνεννόηση με τον προπονητή, αποφάσισε σε συνεργασία και με τον Επίτροπο της ομάδας, να φέρνει στους αγώνες κι έναν ιερέα, ώστε μετά τη λήξη τους, όσοι από τους παίκτες δεν ικανοποιούν με την απόδοσή τους, να έχουν τη δυνατότητα να εξομολογηθούν άμεσα και να ζητήσουν συγχώρεση...

Θύμα της μεγάλης διάρκειας του Τριμελούς έπεσε ο Nectarinho αφήνοντας τον Giovanni Silva de Economista να παλεύει μόνος του με τα «θηρία» στη δεξιά πλευρά, γεγονός που τον οδήγησε σε σύγκρουση με τον Stafids, με τα αποδυτήρια της Pellalaw United να μυρίζουν μπαρούτι!!!






Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Angelinho
4) Kontakov
5) Markoulic
6) Ignasievic
7) Giovanni Silva de Economista
8) Ze Elias
9) Zisic
10) Manuel
11) Pate
12) Stafids
13) Hatzi
14) Coach CC
15) Kostiga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου