Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Τα νέα από την 8η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Και δεύτερη προπόνηση μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε πραγματοποίησε η Pellalaw United και θα περίμενε κανείς ότι αυτό έγινε ενόψει του αγώνα κυπέλου με τον Αριστοτέλη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά τελικά όπως αποδείχθηκε ο διπλασιασμός του αριθμού των προπονήσεων δεν είχε σκοπό το αγωνιστικό φορμάρισμα της ομάδας, αλλά την ομαλή κατανομή των κερασμάτων, αφού μετά τους Kostiga και Hatzi την Τετάρτη, την Παρασκευή πήραν σειρά οι Nectarinho και Sailor, ένω έπεται ο Angelinho. Το πρόγραμμα της προπόνησης, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ελαφρύ, ενώ το οικογενειακό διπλό ήταν αμφίρροπο και διεκόπη βίαια, όταν το σκορ ήταν ισόπαλο 3-3, λόγω αντιαθλητικού μαρκαρίσματος του Pate στον έτοιμο να ξεχυθεί στην αντεπίθεση και να σκοράρει Nectarinho.

Αγωνιστικά και μη

Με τα μούτρα έπεσε στο φαγητό ο Giades, με τις φήμες να διίστανται καθώς άλλες λένε ότι είναι ακόμη στο Δροσερό και τρώει τα τελευταία πιτάκια, ενώ άλλες λένε ότι έφαγε τόσο πολύ την Παρασκευή, που έφυγε από το Δροσερό και πήγε στον Πενταπλάτανο για να κάνει προπόνηση και με τον Φίλιππο, μήπως και ξεφουσκώσει λίγο!!!

Θραύση έκαναν τα πιτάκια από άγνωστο μανάβικο, αλλά και τα μήλα από άγνωστο φούρνο της Έδεσσας, με τον Giades να χρησιμοποιεί τεράστια σακούλα γνωστού πολυκαταστήματος για να πάρει και κάτι για το σπίτι.

Κύμα γρίπης έχει πλήξει τα σώματα ασφαλείας της ομάδας, γεγονός που τους κράτησε μακριά από τις αγωνιστικές και μη δραστηριότητες της.

Θύμα της γλωσσοφαγίας του Giades έπεσε ο Hatzi και το απόγευμα της Παρασκευής δεν μπορούσε να συνέλθει από τον πονοκέφαλο.

Παρόντες ήταν

1) Enwstitic
2) Giades
3) Markulic
4) Nectarinho
5) Pate
6) Ze Elias
7) Coach CC
8) Kostiga


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου