Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Τα νέα από την 10η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Γεμάτη εκπλήξεις ήταν η 10η προπόνηση της Pellalaw United για την περίοδο 2017-18, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 24-11-2017, καθώς στο γήπεδο του Δροσερού έκαναν την εμφάνισή τους ο βραζιλιάνος παίκτης της Έδεσσας, Taou, γνωστός για την έφεση που επιδεικνύει στο πολύ και καλό φαγητό και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Pellalaw United, Stam, ο Θεσσαλονικιός άσος που έχει αγωνιστεί και στις τρεις ομάδες του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης, μαζί με τον οδηγό του και σύντροφο στα τσίπουρα, Paskuale. Το πρόγραμμα της προπόνησης τελικά δεν ήταν βαρύ, παρά τα όσα αντίθετα υποστήριζε ο Coach CC την Τετάρτη και το μόνο που προβλημάτισε τους παίκτες ήταν η άσκηση με τις ώρες του ρολογιού, γεγονός που δικαιολογεί και την πάγια καθυστερημένη προσέλευσή τους στην προπόνηση. Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι» εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια που εμφάνιζαν οι «παρδαλοί» όταν έχαναν την μπάλα και πετυχαίνοντας δύο «super ball» πήραν μια εύκολη νίκη.

Αγωνιστικά και μη

Σε αρκετά καλή κατάσταση έδειξαν να είναι τα δύο νέα πρόσωπα, παρά την μακρόχρονη απουσία τους από τα γήπεδα.

Με την έλευση του Stam η Pellalaw United συμπλήρωσε τριανδρία παικτών προερχόμενη από τον Αριστοτέλη και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ετήσιο ραντεβού που φέρνει στις δύο ομάδες η «κληρωτίδα» για πρωτάθλημα και κύπελλο την τελευταία δεκαετία (τουλάχιστον όσον αφορά την ομάδα των Γιαννιτσών) δίνει πλέον χαρακτήρα οικογενειακού διπλού στους αγώνες των δύο ομάδων.

Τζάμπα έψησε τα πιτάκια η Μαίρη, αφού ο Giades δεν εμφανίσθηκε ποτέ στο γήπεδο, αναγκάζοντας τον Nectarinho να τις επιστρέψει σπίτι…




Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Maurinho
3) Kontakov
4) Markoulic
5) Nectarinho
6) Pate
7) Stam
8) Taou
9) Tsobic
10) Hatzi
11) Coach CC
12) Lukic



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου