Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Τα νέα από την 11η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Δεν τόλμησαν να εμφανισθούν στο γήπεδο του Δροσερού για το προγραμματισμένο φιλικό με την Pellalaw United, οι παλαίμαχοι του Εδεσσαϊκού, επικαλούμενοι τις άσχημες καιρικές συνθήκες κι έστειλαν παλιό αντιπρόεδρο της ομάδας να εξηγήσει στα ΜΜΕ τους λόγους μη προσέλευσης της ομάδας.
Αν και το φιλικό παιχνίδι δεν πραγματοποιήθηκε τελικά, ο Coach CC δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη κι έτρεξε λίγο τους παίκτες του για να τους ζεστάνει, χωρίς όμως το πρόγραμμά της προπόνησης να είναι βαρύ. Στο οικογενειακό διπλό οι «κόκκινοι», γνωστοί και ως «Αθηναίοι» ήταν καλύτεροι κι έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Markulic πήραν τη νίκη με 1-0.



Αγωνιστικά και μη

Με ένα κιβώτιο γλυκά ήρθε ο Sailor για να κεράσει τους συμπαίκτες για την εκλογή του ως νέου προέδρου του Δ.Σ. Γιαννιτσών, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Kostiga, αλλά και άλλοι γνωστοί άγνωστοι για να γεμίσουν τους σάκους τους..

Την πάτησαν όσοι έφυγαν νωρίς από το γήπεδο, καθώς αργά έκανε την εμφάνισή του, ο Patetsinez κι αυτός με ένα κουτί γλυκά για την εκλογή του ως σύμβουλος στο Δ.Σ. Έδεσσας.

Θέση στην ενδεκάδα φαίνεται ότι κερδίζει ο Stam, τουλάχιστον για ένα 20λεπτο, αφού αυτός είναι ο χρόνος δωρεάν συμμετοχής για τον οποίο έχει υπογράψει. Μετά τα 20 λεπτά αρχίζουν υπέρογκες χρεώσεις, τις οποίες η ομάδα δεν μπορεί να καλύψει!!!





Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Manoto Kanaki
4) Kontakov
5) Markoulic
6) Nectarinho
7) Pate
8) Patetsinez (ήρθε για να κεράσει)
9) Stam
10) Stafids
11) Tsobic
12) Sailor
13) Hatzi
14) Coach CC
15) Kostiga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου