Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Τα νέα από την 9η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Προβληματισμένος και σιωπηλός εμφανίστηκε ο Coach CC στην προπόνηση της Pellalaw United, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 22-11-2017 στο γήπεδο του Δροσερού. Ο έμπειρος προπονητής αφού περίμενε υπομονετικά να προσέλθουν και οι τελευταίοι παίκτες στο γήπεδο, τους άρχισε «στα γκάζια» με αφορμή το φιλικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους του Εδεσσαϊκού! Μάλιστα αφού τέλειωσε τους είπε ότι το πρόγραμμα που εκπόνησε θα είναι εύκολο και ότι το τρέξιμο θα το έχουν την Παρασκευή…Τελικά όπως αποδείχτηκε από τον βαρύ και ήσυχο ύπνο του Manuel, που δεν κατάλαβε τον ισχυρό επιφανειακό σεισμό που συνέβη το βράδυ της ίδιας ημέρας σε ακτίνα 20 χλμ από τα Γιαννιτσά, η προπόνηση ήταν μάλλον «γερή»!! Στο οικογενειακό διπλό οι «παρδαλοί» έχοντας σε μεγάλη μέρα και σκόρερ τους εκπροσώπους – αντιπροσώπους – διπροσώπους, Pate και Hatzi, επικράτησαν εύκολα των «κόκκινων» με σκορ 3-0.

Αγωνιστικά και μη

Ταξίδι στην Αφρική φαίνεται ότι προγραμματίζει ο Zisic, αφού επικαλέστηκε ως κώλυμα τριπλό εμβολιασμό, στον οποίο θα υποβαλλόταν κατά την ώρα της προπόνησης!!!

Προχρονολογημένο (!!!) ραντεβού έδωσε στους συμπαίκτες του από Έδεσσα ο Kontakov, προκειμένου να φαίνεται ότι θα φτάσουν έγκαιρα στο γήπεδο του Δροσερού, αλλά τελικά δεν έπεισε κανέναν..

Γέμισαν οι ντουλάπες του Kontakov από δανεικά αθλητικά ρούχα και ξεκίνησε να τα επιστρέφει στους συμπαίκτες του. Η αρχή έγινε με τον Pate, στον οποίο επέστρεψε τέσσερα τεμάχια κάλτσες, όλες διαφορετικής απόχρωσης..







Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Laznik
4) Manoto Kanaki
5) Angelinho
6) Kontakov
7) Markoulic
8) Nectarinho
9) Manuel
10) Pate
11) Stafids
12) Hatzi
13) Coach CC
14) Katsakov
15) Lukic



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου