Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Τα νέα από το πρώτο φιλικό τεστ της Pellalaw United για την περίοδο 2017 – 2018. Σαν σε προπόνηση..

Επιτυχημένο κρίνεται το πρώτο φιλικό τεστ της Pellalaw United για την περίοδο 2017 – 2018 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Δροσερού την Τετάρτη, 18-10-2017, καθώς προσήλθαν δώδεκα παίκτες και η ομάδα των Δικηγόρων Πέλλας δεν αντιμετώπισε πρόβλημα για τη συγκρότηση της ενδεκάδας. Αντίθετα ο αντίπαλός της, ο τοπικός Μ. Αλέξανδρος Δροσερού δεν τα κατάφερε αφού την προκαθορισμένη διεξαγωγής του αγώνα ήταν παρόντες μόνο τρεις αλλοδαποί «φίλοι» του Nectarinho. Μάλιστα τον αναζήτησαν, αλλά ο σκληροτράχηλος δεξιός αμυντικός, απουσίαζε καθώς ως επίτροπος στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Έδεσσας, προστάτη του Εδεσσαϊκού, έπρεπε να παραστεί στον αγώνα που έδινε ο σύλλογος της Έδεσσας κόντρα στην ΑΕ Καρίτσας. Τελικά αν και ήλθαν στο γήπεδο του Δροσερού δύο ακόμη παίκτες του Μ. Αλέξανδρου ο αγώνας δεν διεξήχθη κι αντ’ αυτού έγινε μια πολύ ωραία προπόνηση. Στο οικογενειακό διπλό οι «παρδαλοί» έχοντας στη σύνθεσή τους τον βραζιλιάνο superstar De Ekonomista, επικράτησαν εύκολα με 4-2 των «κόκκινων».

Αγωνιστικά και μη

Το απόλυτο «ξεβράκωμα» της «κίτρινης» ομάδας είχαμε στο παιχνίδι της τρίλιζας, με τα μέλη της να μπαίνουν στο γήπεδο με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και πρόθεση καταστροφής της δημιουργίας των αντιπάλων τους, πλην όμως όχι μόνο δεν κατάφεραν ν’ αποκόψουν την ορμή της «κόκκινης» ομάδας, αλλά δεν μπόρεσαν να συμπληρώσουν ούτε και μια τρίλιζα, χάνοντας με το εντυπωσιακό 5-0.

Εκεί βέβαια που «δόθηκε μεγάλη μάχη» ήταν στο γεύμα σύσφιξης που ακολούθησε σε γνωστό γκουρμέ ταβερνείο της Καλλιπόλεως, όπου έπεσαν κορμιά με όπλα τις μπριζόλες τομαχωκ!!!

Κορυφαίος όλων για μια ακόμη φορά ο Giades, ο οποίος κράτησε σταθερή απόδοση μέχρι το τέλος κι έφαγε μέχρι και τα κόκαλα που προορίζονταν για το σκυλί του γείτονα του Kostiga.

Τον βλέπουμε εδώ να δείχνει στον Coach CC ότι έχει μείνει ένα μικρό κενό πάνω δεξιά στο στομάχι του και να του ζητά να βγάλει ένα τελευταίο μεζέ από την «τομαχωκ»...











Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Angelinho
4) Kontakov
5) Maurinho
6) Markoulic
7) Giovanni Silva de Economista
8) Manuel
9) Stafids
10) Tsobic
11) Hatzi
12) Coach CC
13) Kostiga


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου