Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Τα νέα από την 3η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018.

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή στην 3η προπόνηση της Pellalaw United για την περίοδο 2017-18, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ την Τεταρτη, 4-10-2017, στο γήπεδο του Δροσερού, συγκεντρώθηκαν δεκαέξι παίκτες. Ο Coach CC έχοντας περιορισμένο χρόνο για να εκτελέσει το πρόγραμμά του, αρκέστηκε κυρίως σε ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, καθώς μάλλον απογοητεύτηκε από αυτά που είδε σε επίπεδο τεχνικής!! Στο οικογενειακό διπλό η συγκρότηση των ομάδων δεν υπήρξε αρχικά δίκαια, αλλά με τις κατάλληλες αλλαγές τα πράγματα ισορρόπησαν και ήρθε το, επιθυμητό για όλους, ισόπαλο αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά και μη

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν Giades και Kostiga, που ήρθαν σε τρυφερό τετ α τετ κατά τη διάρκεια του τρεξίματος.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Manuel, ο οποίος του άρεσε τόσο πολύ που παντρεύτηκε πριν από είκοσι μέρες και είπε να το επαναλαμβάνει κάθε μήνα και σε διαφορετική τοποθεσία, ξεκινώντας από χθες στο ειδυλλιακό τοπίο του Αγίου Παντελεήμονα Πιερίας.

Με απόλυτη επιτυχία πέρασε τα ιατρικά τεστ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ενώ τα εργομετρικά έδειξαν ότι είναι Ταύρος με …ωροσκόπο Τοξότη. Μάλιστα ο παίκτης, αμέσως μετά, έκανε και αποκλειστικές δηλώσεις στο mi ta paratate, εκφράζοντας την ευχαρίστησή του, που θα βρεθεί στην οικογένεια της Pellalaw United, καθώς ήταν παιδικό του όνειρο να αγωνισθεί με τη φανέλα της ενωμένης Πέλλας στη γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Δεν έκρυψε βέβαια και τους προσωπικούς του στόχους, που είναι η κατάκτηση του κυπέλου φέτος και του πρωταθλήματος του χρόνου.

Παρόντες ήταν:

1) Enwsitic
2) Giades
3) Laznik
4) Manoto Kanaki
5) Angelinho
6) Kontakov
7) Maurinho
8) Markoulic
9) Ze Elias
10) Nectarinho
11) Pate
12) Stafids
13) Tsobic
14) Hatzi
15) Coach CC
16) Kostiga
17) Zidanis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου