Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 3ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στο 3ο Πανελλήνιο Κύπελλο Δικηγορικών Συλλόγων, το οποίο για την ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα των Δικηγορικών Συλλόγων Ηλείας (Πύργου) και Αμαλιάδας και σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων των Δικηγορικών Συλλόγων που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό θα αρχίσουν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017. Η συμμετοχή θα είναι για κάθε ομάδα πενήντα (50) ευρώ και η κατάθεση του παραβόλου θα γίνεται με ταχυδρομική επιταγή που μπορεί κάθε ομάδα να αποστείλει στον Ταμία της Οργανωτικής Επιτροπής του 3ου Πανελληνίου Κυπέλλου Δικηγορικών Συλλόγων Σπυρίδωνα Λιατσή, κάτοικο Πύργου Ηλείας (οδός Καπογιάννη και Κρεστενίτη).
Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων την ανωτέρω ημερομηνία, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας θα γίνει η κλήρωση της Ά φάσης του Κυπέλλου.
Κατά την έκτακτη συνδιάσκεψη που έλαβε χώρα στο Αγρίνιο, στη διάρκεια του 33ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αποφασίστηκε η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συμμετοχή στο final-4 του Κυπέλλου της επαρχιακής ομάδας που αναλαμβάνει τη διοργάνωση. Αυτό σημαίνει ότι οι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΗΛΕΙΑΣ έχουν ήδη εξασφαλίσει τη μία από τις τέσσερις (4) θέσεις των φιναλίστ.
Οι άλλες τρεις ομάδες που θα βρεθούν στο final-4 θα προκύψουν από μονούς - νοκ άουτ αγώνες μετά από τρεις (3) προκριματικές φάσεις. Λεπτομέρειες για το σύστημα διεξαγωγής των προκριματικών φάσεων θα δοθούν μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών, όταν και θα ξέρουμε τον ακριβή αριθμό των ομάδων.
Τόπος διεξαγωγής των αγώνων νοκ άουτ ορίζεται α) Οποιοδήποτε γήπεδο σε οποιοδήποτε τόπο κατόπιν συμφωνίας των 2 ομάδων, ακόμα και η έδρα της φιλοξενούμενης ομάδος. β) Η έδρα της γηπεδούχου ομάδος αν δεν υπάρξει συμφωνία (το ποια ομάδα θα είναι γηπεδούχος θα προκύψει βάσει κλήρωσης).
Στην κληρωτίδα θα μπουν οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια σε ομάδες του Βορρά και του Νότου. Στην τελευταία προκριματική φάση (ή φάση των 6) δεν θα ισχύσει κανένας γεωγραφικός περιορισμός.
Σημειώνεται ότι οι 2 αντίπαλοι δύνανται κατόπιν συνεννοήσεως να καθορίσουν για την τέλεση του παιχνιδιού οποιονδήποτε τόπο επιθυμούν στον ελλαδικό χώρο.
Ως περίοδο έναρξης του Κυπέλλου ορίζουμε το Σαββατοκύριακο 11.11.2017 και 12.11.2017.
Oι μετέπειτα αγώνες θα οριστούν για το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017.
Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ 6 θα οριστεί το 2018 σε ημερομηνίες που δεν θα συμπίπτουν με τις υποχρεώσεις των ομάδων για το Πρωτάθλημα.
Οι τέσσερις (4) ομάδες (3+1) που θα προκύψουν στο τέλος θα συμμετάσχουν σε ένα τριήμερο Final 4 που θα γίνει στις πόλεις του Πύργου και της Αμαλιάδας. Η ακριβής ημερομηνία δεν μπορεί να ανακοινωθεί, πριν γνωστοποιηθούν οι ημερομηνίες των αγωνιστικών του Πρωταθλήματος. Προτείνουμε όμως εξ αρχής το τριήμερο μετά την Μ. Εβδομάδα, ήτοι 13-15 Απριλίου.
Θέλουμε τέλος, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων όλους τους συναδέλφους που με μόνο κίνητρο την όρεξη τους για ποδόσφαιρο θα στηρίξουν και θα αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας αυτή, κόντρα στα σημεία των καιρών και στις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία και στον κλάδο μας.
Ελπίζουμε σύντομα να εκδηλωθεί επίσημα ενδιαφέρον από κάποιον Δικηγορικό Σύλλογο για την ανάληψη του 34ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Ζητάμε την κατανόηση σας για τυχόν λάθη και παραλείψεις.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΗΛΕΙΑΣ

1) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΜΙΣΕΛ ΑΜΠΟΥ- ΧΑΝΤΜΠΑ (οδός Καλαβρύτων 18-20 -Αμαλιάδα)– miselabuhadba@gmail.com 693 9606438
2) Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (οδός Γκοτσίνα 5- Πύργος)-
panagopouloslaw@outlook.com- 6984106044
3) O ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (οδός Φιλελλήνων 9- Αμαλιάδα)- pan.giano@hotmail.com- 6974837472
4) Ο ΤΑΜΙΑΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΙΑΤΣΗΣ (οδός Καπογιάννη και Κρεστενίτη- Πύργος)- spirosliatsis@gamil.com -6934159177
5) ΤΟ ΜΕΛΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 14- Αμαλιάδα)- birbilism@gmail.com- 6972720527

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου