Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Τα νέα του 3ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Δικηγορικών Συλλόγων

Μετά την αποδοχή της εκπρόθεσμης δήλωσης συμμετοχής του Δ.Σ. Σερρών, τελικά στην προκριματική φάση του 3ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Δικηγορικών Συλλόγων δήλωσαν συμμετοχή οι εξής είκοσι επτά (27) ομάδες: Αγρίνιο, Αρμενόπουλος/ Μ. Αλέξανδρος, Αριστοτέλης, Αστέρας Ευελπίδων, Βέροια, Βόλος, Δημοσθένης, Δικηγόροι Πειραιά, Δικηγόροι Πέλλας, Δράκων, Ηράκλειο, Ισοκράτης, Καλαμάτα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κόρινθος, Λάρισα, Νέμεσις, Νόμος, Πάτρα, Σόλων, Ρόδος, Σέρρες, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Χανιά/ Ρέθυμνο, SUI GENERIS.
Μέχρι το final four που θα διεξαχθεί στην Ηλεία, πιθανόν μετά το Πάσχα, θα υπάρξουν τέσσερις προκριματικές φάσεις, από τις οποίες θα προκριθούν τρεις ομάδες, που μαζί με την διοργανώτρια ομάδα συμπληρώσουν την τελική τετράδα. Σύμφωνα με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής, ορίστηκαν τα ζευγάρια και οι ομάδες που περνούν στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα. Αναλυτικά :


Α’ ΦΑΣΗ

Περνούν στον επόμενο γύρο άνευ αγώνος οι ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΡΟΔΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΧΑΝΙΑ/ ΡΕΘΥΜΝΟ (με κριτήριο το ότι είναι οι πιο απομακρυσμένες περιοχές), ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ , ΝΕΜΕΣΙΣ (ως πρωτοεμφανιζόμενες σε διοργανώσεις Δικηγορικών Συλλόγων)
Οι είκοσι (20) ομάδες που απομένουν χωρίζονται σε δύο γκρουπ ΒΟΡΡΑ- ΝΟΤΟΥ με γεωγραφικά κριτήρια:
ΒΟΡΡΑΣ (8 ΟΜΑΔΕΣ): ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ/ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΒΕΡΟΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΛΛΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ

ΝΟΤΟΣ (12 ΟΜΑΔΕΣ): ΑΓΡΙΝΙΟ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΔΡΑΚΩΝ, ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΝΟΜΟΣ, ΠΑΤΡΑ, ΣΟΛΩΝ, ΧΑΛΚΙΔΑ, SUI GENERIS

Σε αυτή τη φάση η Οργανωτική Επιτροπή θα κάνει ορισμό των ζευγαριών και κλήρωση για την γηπεδούχο.

Ζευγάρια Βορρά:
Βέροια- Λάρισα
Δικηγόροι Πέλλας- Αριστοτέλης
Κατερίνη- Αρμενόπουλος/ Μ. Αλέξανδρος
Βόλος- Τρίκαλα

Ζευγάρια Νότου:
Νόμος- Αγρίνιο
Δικηγόροι Πειραιά- Χαλκίδα
SUI GENERIS- Ισοκράτης
Πάτρα- Καλαμάτα
Κόρινθος- Σόλων
Δράκων- Δημοσθένης

Υ.Γ. Οι πρώτες ομάδες θα είναι, βάσει κλήρωσης, οι γηπεδούχοι.
Υ.Γ. 1. Κριτήριο στον ορισμό ήταν, ει δυνατόν, να μην βρεθούν στην Ά φάση αντιμέτωπες ομάδες που βρέθηκαν πέρυσι στην τελική φάση του Αγρινίου.
Υ.Γ. 2: Οι αγώνες της Ά Φάσης θα διεξαχθούν το Σαβ/κύριακο 11-12/11/2017, με εναλλακτική ημερομηνία το Σαβ/κύριακο 18-19/11/2017.
Τη Δευτέρα 20/11/2017 θα ανακοινωθούν τα ζευγάρια της Β´ Φάσης και οι ομάδες που περνούν άνευ αγώνος.

Β’ ΦΑΣΗ

Περνούν στον επόμενο γύρο άνευ αγώνος (κατόπιν κληρώσεως) οι επτά (7) από τις δέκα (10) ομάδες που προκρίθηκαν μετά τους νοκ- άουτ αγώνες της Α’ Φασης. Οι εναπομείνασες τρεις θα προστεθούν στις επτά (7) που πέρασαν την Α’ Φάση άνευ αγώνος και θα προκύψουν πέντε ζευγάρια κατόπιν ορισμού με γεωγραφικά κριτήρια. Θα υπάρξει κλήρωση για την γηπεδούχο.

Γ’ ΦΑΣΗ

Οι πέντε (5) ομάδες που πέρασαν μετά τους νοκ-άουτ αγώνες της Β’ Φάσης θα προστεθούν στις επτά (7) που πέρασαν την Β’ Φάση άνευ αγώνος και θα προκύψουν 6 ζευγάρια (σύνολο 12 ομάδες), χωρίς γεωγραφικό περιορισμό. Σε αυτή τη Φάση θα γίνει κλήρωση τόσο για τα ζευγάρια όσο και για την γηπεδούχο.

Δ’ ΦΑΣΗ

Για τις 6 εναπομείνασες ομάδες θα γίνει κλήρωση, άνευ γεωγραφικού περιορισμού. Οι νικήτριες ομάδες από τους 3 νοκ- άουτ αγώνες που θα προκύψουν θα συναντήσουν τους Δικηγόρους Ηλείας στο final-4 που θα διεξαχθεί την Άνοιξη στο νομό Ηλείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου