Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Τα νέα του 4ου επίσημου αγώνα της ομάδας του "Δικαιόπολις", για την περίοδο 2013-14, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Χανίων

Μια από τα ίδια θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η εμφάνιση της ομάδας των Γιαννιτσών, στο δεύτερο παιχνίδι της στην Κρήτη, με αντίπαλο την αντίστοιχη των Χανίων, με την οποία συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα πλαίσια του δικηγορικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι, που διεξήχθη την Δευτέρα, 24-3-2014, τελικά στο γήπεδο της Νεροκουρου με τον πλαστικό τάπητα και όχι στο Εθνικό Στάδιο Χανίων με τον φυσικό χλοοτάπητα, είχε δύο όψεις, μία σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο μισό το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και σχετικά κακό, αφού οι μεγάλες φάσεις ήταν μόνο μία για κάθε ομάδα. Στην πρώτη φάση, που ήταν και διαρκείας, καθώς η μπάλα αποκρούστηκε δύο φορές πάνω στη γραμμή και τελικά μπήκε με την τρίτη, η ομάδα των Χανίων ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με 1-0, με κοντινό πλασέ του Πετρόπουλου. Αντίθετα στη δεύτερη, η ομάδα των Γιαννιτσών έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς η, πολύ κοντινή στην εστία, κεφαλιά του Τσόμπιτς, έπειτα από ωραία σέντρα του Καρατζότι, πέρασε ξυστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα των Χανίων και βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στην επανάληψη η ομάδα των Γιαννιτσών εμφανίσθηκε σαφώς καλύτερη, πίεσε τον αντίπαλό της κι έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και να πάρει το παιχνίδι, αλλά ο giades είχε άλλη άποψη, αφού τρεις φορές που βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα, αντί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, επέλεξε να χτυπήσει την καμπάνα
της Αγίας Παρασκευής Νεροκουρου, για τον εσπερινό, προκαλώντας μάλιστα ζημιές στο καμπαναριό του ναού!!!! Απίστευτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, έχασε όμως και ο Τσόμπιτς στο 90΄, όταν έπειτα από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των Χανίων, αιφνιδιάστηκε και από απόσταση ενός μέτρου από την γραμμή της εστίας, κατάφερε με τον μηρό του, να στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!!
Ρεκόρ στον καταλογισμό επιθετικών φάουλ (τουλάχιστον 15) σε βάρος της ομάδας των Γιαννιτσών, έκανε στο β΄ ημίχρονο, ο μάλλον μειωμένης νοημοσύνης, διαιτητής της συνάντησης, προσπαθώντας να αποτρέψει με κάθε τρόπο τις επιθέσεις της ομάδας των Γιαννιτσών. Μάλιστα με τα ανάποδα σφυρίγματά του, κατάφερε να εκνευρίσει όλους τους παίκτες, αλλά και τους Γιαννιτσώτες οπαδούς, που στήριξαν για μια ακόμη φορά την προσπάθεια της ομάδας στο γήπεδο, ενώ και ο συνήθως ήρεμος, Κούλιο, βγήκε από τα ρούχα του και μετά το τέλος του παιχνιδιού τον «πολιόρκησε» στενά.

Αγωνιστικά και μη

Στον τρίτο ημίχρονο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ στο λιμάνι των Χανίων και είχε διάρκεια έξι ωρών (!!!!!!), κολάστηκε ολόκληρο το «Μοναστήρι». Η συντριβή της ομάδας στο γ΄ ημίχρονο του Ρεθύμνου, ανάγκασε τους παίκτες ν’ αλλάξουν τακτική, φροντίζοντας ν’ αφήνουν πάντα στο στομάχι τους, κενούς χώρους για το επόμενο πιάτο!! Όταν τα πιάτα τελείωσαν (σχήμα λόγου το «τελείωσαν», καθώς στην Κρήτη τα πιάτα δεν τελειώνουν ποτέ…) πήραν θέση η λύρα και το λαούτο κι έβαλαν φωτιά στην πίστα και στις …. καρέκλες!!!

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο giades έχασε τέτοιες ευκαιρίες, τρελάθηκα…» έλεγε και ξανάλεγε στον κόουτς των Χανίων ο Καρατζότι κι αυτός για να τον παρηγορήσει του έταξε μεταγραφή, ζητώντας του ν’ αφήσει την εξωτική Εσωβάλτα Πέλλας και να εγκατασταθεί στα Χανιά.


Ανάλογες στιγμές με αυτές του Ρεθύμνου περιείχαν τα καλοσωρίσματα και η ανταλλαγή δώρων μεταξύ των Προέδρων των Συλλόγων, μάλιστα από τον Δ.Σ. Χανίων ήρθε και ο πρώην πρόεδρος.



Την ορχήστρα ενίσχυσε στο κομμάτι με τα λαϊκά τραγούδια, το μέλος της αποστολής των Γιαννιτσών και ερασιτέχνης τραγουδίστρια, Εύα Στογιάνοβα.



Πολύ εύστοχα παρατήρησαν πολλοί, από τους συμμετέχοντες στο γ΄ ημίχρονο, ότι δεν υπήρχε περίπτωση να χαθεί το παιχνίδι με τα Χανιά, αν ο Παλτετσανάκης ήξερε να παίζει ποδόσφαιρο όπως ξέρει να χορεύει!!!




Αλλαγή στο παρατσούκλι του Καμαρά προκάλεσε ο περίτεχνος και γεμάτος συναίσθημα ζεϊμπέκικος χορός του, στο γνωστό τραγούδι του Χρηστάκη «από κανάρα σε κανάρα θα πετάω…» κι έτσι στο εξής από «Καμαρά» θα τον αποκαλείται «Καναρά».



Όμορφες παρουσίες των Χανίων στο γ΄ ημίχρονο, ανάμεσα από τις οποίες δεν θα μπορούσε να λείψει ο Κούλιο.




Σε «διατεταγμένη αποστολή» την Κυριακή το βράδυ ο εκπρόσωπος των Χανίων desireακης, φρόντισε όλοι οι παίκτες της ομάδας των Γιαννιτσών να γυρίσουν στο ξενοδοχείο μετά τις 2:00 π.μ., ποτίζοντάς τους σφηνάκια με κόκκινο πιπέρι (!!), ενώ τους έταξε και πριμ ήττας, μία κρουαζιέρα με φουσκωτό σκάφος στο Αιγαίο….

1 σχόλιο:

  1. Παρατηρητής φωτογραφιών28 Μαρτίου 2014 στις 1:17 μ.μ.

    Απ' ότι καταλαβαίνω η ομάδα συνεχίζει να παραμένει αήττητη στο 3ο Ημίχρονο...
    Όπως πάντα άπαιχτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή