Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Τα νέα της 30ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του "Δικαιόπολις" για την περίοδο 2013-14

Αρκετό κόσμο, πολύ κέφι και πολύ τρέξιμο είχε η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5-3-2014 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Αν και η επιλογή του Χατζηπαρά, ως προπονητή της ομάδας, έγινε γιατί υποσχέθηκε στους παίκτες ότι στις προπονήσεις θα παίζουν μόνο μπάλα και δεν θα κάνουν καθόλου τρέξιμο, εντούτοις όταν στη χθεσινή προπόνηση ο έμπειρος κόουτς, διαπίστωσε ότι στις ασκήσεις με την μπάλα όλοι οι παίκτες κορόιδευαν και κανένας δεν έτρεχε, προσέθεσε αμέσως στο πρόγραμμα πολλά ανοίγματα σε όλο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου.

Αγωνιστικά και μη

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η αξίωση του επίσημου ballboy της ομάδας να λάβει ως αποζημίωση το ποσό των πέντε ευρώ, για το λειτούργημα του κουβαλήματος της μπάλας. Τελικά όμως οι όποιες αντιρρήσεις του κάμφθηκαν όταν ο Χατζηπαράς του επέτρεψε να εκτελέσει πέντε σουτ προς την εστία.

Στο διαγωνισμό με τα σουτ ο Μαυρίνιο πήρε τον τίτλο του Μαύρου Μάγου της μπάλας, καθώς στα πέντε σουτ που εκτέλεσε τα τέσσερα βρήκαν στο δοκάρι, ενώ πιο εύστοχοι αναδείχθηκαν οι Sailor και Κώστιγκα.

Δεν χόρτασε να πετάει χαρταετό ο Κώστιγκα, θέλοντας όμως να μην χάσει, για τον ίδιο λόγο και δεύτερη στη σειρά προπόνηση, αναγκάστηκε να φέρει έναν μαζί του και να τον πετάει την ώρα που υπόλοιποι συμπαίκτες του έκαναν το δεκάλεπτο ζέσταμα-τρέξιμο.

Το δεκάλεπτο ζέσταμα-τρέξιμο επέλεξαν ο Sailor, Ενωσίτιτς και Μπαμπίνιο για να λύσουν ιδιαίτερα νομικά ζητήματα και για το λόγο αυτό έμειναν έναν γύρο πίσω από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Με μία ώρα καθυστέρηση εμφανίσθηκε στην προπόνηση ο Παλτετσανάκης, καθώς ήταν ο μοναδικός που κατάλαβε ότι η προπόνηση θα γινόταν στο γήπεδο του Μεσιανού και πήγε εκεί με το ποδήλατό του για να μαζέψει χόρτα.

Το 14ο σύννεφο που εμφανίσθηκε στον ουρανό ήταν η αιτία που δεν παρουσιάσθηκε και πάλι στο γήπεδο ο Κούλιο, σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στον Μανουέλ.

Ούτε ο Christiano εμφανίσθηκε όμως στο γήπεδο, παρά τις διαβεβαιώσεις του για δυναμική παρουσία και παρά το γεγονός ότι έπειτα από αξίωσή του, η Διοίκηση της ομάδας κουβάλησε ένα φορτηγό άμμο για να καλύψει την λάσπη γύρω από τις εστίες!!



Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Μπαμπίνιο
3) Giades
4) Μαυρίνιο
5) Κώστιγκα
6) Μανουέλ
7) Τσόμπιτς
8) Sailor
9) Παλτετσανάκης
10) Χάτζι
11) Χατζηπαράς
12) Στόγιαν
13) Spyridov

Τελικά έπειτα από πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις το παιχνίδι με τον Αριστοτέλη θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 1:00μμ. Κατόπιν τούτου αύριο εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα πραγματοποιηθεί μία τελευταία προπόνηση-ξεμούδιασμα. Η στολή της ομάδας, σύμφωνα με το μεσημεριανό όνειρο του Παλτετσανάκη θα είναι η κίτρινη φανέλα, το μαύρο σόρτς και η μαύρη κάλτσα.


2 σχόλια:

  1. Εγκυρη πληροφορια7 Μαρτίου 2014 στις 6:38 μ.μ.

    Ο christiano απουσιασε απο την προπονηση γιατι η αγαπημενη του μαμα ειναι η μονη που δεν πιστευει πια στο ταλεντο του και πεταξε τα γαντια του τερματοφυλακα στα σκουπιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έγκυρη πληροφορία 2

    Αγοράστηκαν γάντια στην προνομιακή τιμή των 12 ευρώ μόλις από μπουτίκ...ρούχων!!! Και για αυτό (όπως εξάλλου και για όλα τα υπόλοιπα) μεσολάβησε ο XATZI3GOALS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή