Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Τα νέα της 29ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Με αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης πραγματοποιήθηκε, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, την Παρασκευή 28-2-2014, η 29η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, για την περίοδο 2013-14. Το επερχόμενο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και η πρόωρα ερχόμενη βροχόπτωση αποτέλεσαν ανασταλτικούς παράγοντες για την παρουσία παικτών, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που θέλησαν να φύγουν από το μεσημέρι της Παρασκευής, για να προλάβουν την κακοκαιρία και να πετάξουν τον χαρταετό τους,ενώ και αρκετοί από αυτούς που έμειναν, μόλις είδαν τις πρώτες σταγόνες βροχής, προτίμησαν να μείνουν σπίτι τιμώντας το θεό Ύπνο. Παρά τη λειψανδρία ο Χατζηπαράς εκπόνησε ένα δυνατό πρόγραμμα προπόνησης, που
περιείχε πολλές ασκήσεις με σουτ, με τον giades να αποδεικνύει ότι δεν του δόθηκε τυχαία η φανέλα του βασικού ballboy της ομάδας, αφού με επιμέλεια και ταχύτητα έφερνε όλες τις μπάλες, που έφευγαν μακριά από τα άστοχα σουτ.

Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Giades
3) Μαυρίνιο
4) Τσόμπιτς
5) Χατζηπαράς

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη, 5-3-2014, ενώ ο αγώνας με τον Αριστοτέλη, έπειτα από πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, συμφωνήθηκε, να διεξαχθεί το Σάββατο, 8-3-2014.

2 σχόλια: