Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Τα νέα της 31ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του "Δικαιόπολις" για την περίοδο 2013-14

Ο καιρός έκανε το χατίρι στους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και στην προπόνηση, που έγινε την Παρασκευή, 7-3-2014, την τελευταία πριν από τον κρίσιμο κυριακάτικο αγώνα με τον Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης, η βροχή σταμάτησε λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης και ξεκίνησε ξανά μετά το πέρας της. Το πρόγραμμα όπως ήταν αναμενόμενο, δεν είχε πολύ επιβάρυνση και επικεντρώθηκε κυρίως σε ασκήσεις τεχνικής, χωρίς να λείψει βέβαια και το καθιερωμένο πλέον σετ με ταχύτητες και ανοίγματα και φυσικά το οικογενειακό διπλό στο 1/6 του γηπέδου.

Αγωνιστικά και μη

Όπως όλα δείχνουν, ο κόουτς της ομάδας έχει κατασταλάξει για τους δέκα παίκτες που θα απαρτίσουν την ενδεκάδα της Κυριακής, με τον ενδέκατο να αναζητείται (γενικώς) και ίσως ν’ αποτελεί την μεγάλη έκπληξη, που ετοιμάζει ο Χατζηπαράς.

Μάλιστα έπειτα από επιθυμία του κόουτς οι παίκτες, που θ’ αγωνισθούν την Κυριακή, μετά τη χθεσινή προπόνηση, πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η ετοιμότητα-καταλληλότητά τους και από ιατρικής απόψεως. Όπως έγινε δε γνωστό, τις εξετάσεις αυτές θα τις επαναλαμβάνουν πριν από κάθε αγώνα, λόγω της πολύ καλής τιμής που πέτυχε το ballboy της ομάδας.






Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Giades
3) Κώστιγκα
4) Μανουέλ
5) Sailor
6) Παλτετσανάκης
7) Χάτζι
8) Χατζηπαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου