Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Τα νέα της 32ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του "Δικαιόπολις" για την περίοδο 2013-14

Με πολύ κέφι και πολύ … βαριά πόδια, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 12-3-2014 η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Η μεγάλη νίκη επί του Αριστοτέλη, όπως ήταν αναμενόμενο, έφερε πολλά χαμόγελα, αλλά λόγω της υπερπροσπάθειας της Κυριακής, τα πόδια όλων των παικτών ήταν «μαγκωμένα». Η χαρά όλων, όμως, μετριάστηκε από τα άσχημα νέα του ιατρικού δελτίου του Christiano, καθώς σύμφωνα με τη μαγνητική εξέταση, όποια ρήξη μπορούσε να υποστεί στο γόνατό του, την υπέστη και θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση και ευνόητο είναι ότι έχει τις ευχές όλης της ομάδας για ταχεία ανάρρωση.
Το πρόγραμμα που εκπόνησε ο Χατζηπαράς, γνωστός και ως Simeone, περιλάμβανε
10΄τρέξιμο ζέσταμα, πολλές διατάσεις, ασκήσεις τεχνικής, ανοίγματα μεγάλης διάρκειας, με αυξανόμενη ένταση με τη μορφή πυραμίδας, ασκήσεις για σουτ, διατήρηση μπάλας και οικογενειακό διπλό.
Έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, έδειξε ότι είναι ο Κούλιο (μάλιστα η Διοίκηση της ομάδας φρόντισε από το πρωί της Τετάρτης, να απομακρύνει με τεχνητά μέσα όλα τα σύννεφα που υπήρχαν στον ουρανό των Γιαννιτσών, ώστε να μην λείψει από την προπόνηση).

Το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε στην προπόνηση αποτυπώνεται και από τη συμμετοχή, που είχε το γεύμα σύσφιξης, που ακολούθησε, κατά τη διάρκεια του οποίου κόπηκε και η βασιλόπιτα της ομάδας για το 2014!!! Μάλιστα επειδή το όλο σκηνικό στήθηκε επί τόπου και δεν είχε γίνει προετοιμασία από πριν, ούτε βέβαια υπήρχε η γνωστή πίτα-τσουρέκι, ετοιμάστηκε στα γρήγορα η πρώτη (παγκοσμίως) ομελετόπιτα, με το φλουρί να καταλήγει τελικά στον γερόλυκο της ομάδας, Μαυρίνιο, παρά την ύποπτη αλλαγή θέσης του Χάτζι, όταν κόβονταν τα κομμάτια!!
Μετά την κοπή της πίτας οι Μαυρίνιο και Κώστιγκα δήλωσαν, μέσα κλίμα συγκίνησης, ότι είναι πολλά τα χρόνια, που τους βαραίνουν και ότι μετά το τέλος της σεζόν ίσως αποχωρήσουν από την ενεργό δράση.

Παρόντες στην προπόνηση ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Giades
3) Μαυρίνιο
4) Κώστιγκα
5) Τανάλιας
6) Kill Bill
7) Μανουελ
8) Κούλιο
9) Τσόμπιτς
10) Sailor
11) Παλτετσανάκης
12) Χάτζι
13) Χατζηπαράς
14) Στόγιαν
15) Στέλιτς

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή, 14-3-2014

9 σχόλια:

  1. Ολόψυχα περαστικά στον Cristiano. Πέρα από νίκες, ήττες, αγώνες κλπ, πάνω απ' όλα υγεία. Ξέρε ότι όλοι είναι στο πλευρό σου και ασχέτως ποδοσφαίρου (πιθανής επιστροφής στην ομάδα κλπ), σου εύχονται να πάνε όλα καλά με την εγχείριση.

    Τη "δήλωση" των δύο "γερόλυκων" της ομάδας περί πιθανής αποχώρησης από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν, προσωπικά κάνω πως δεν την άκουσα.
    Η Χ''Διοίκηση δεν είναι ακόμη έτοιμη να δεχτεί αποχωρήσεις, καθώς η φετινή λειψανδρία όπως όλοι βλέπουμε θα θέσει σε κίνδυνο ακόμη κι αυτή την ύπαρξη της ομάδας. Σφίξτε τα δόντια και βάλτε ο καθένας το λιθαράκι του όπως μπορεί.
    Περιττό να πούμε πως ασχέτως των αποτελεσμάτων το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς βλέπω να το βγάζουμε δύσκολα. Όχι μόνο στην κάθοδο της Κρήτης, αλλά και στους αγώνες που έπονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με τον Πάλτε...Η Χ''Διοίκηση δεν είναι ακόμη έτοιμη να δεχτεί αποχωρήσεις, καθώς μετά τον Μαυρίνιο και τον Κώστιγκα, έρχεται η σειρά μας!!! Δηλαδή πρώτα του Παλτετσανάκη και μετά η δικιά μου...

      Διαγραφή
    2. Φτου φτου. Δε παίζεσαι ρε συ Hatzi.
      Εγώ το είπα με καθαρά "αριθμητικά" κριτήρια, κι εσύ πάλι στην ηλικία το 'ριξες...
      Τέλος πάντων, υγεία πάνω απ' όλα, γιατί πέρα από ηλικίες, κανείς δε περισσεύει.

      Διαγραφή
  2. Χρήστο, περαστικά φίλε, όλοι είμαστε μαζί σου, σύντομα πιο γερός από πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!!Να είστε όλοι καλά!
    Όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα πάει στο Βόλο (όπου φυσικά θα έρθω για να ενισχύσω την κερκίδα μας, καθώς μέχρι τότε τις πατερίτσες που δυστυχώς θα "κουβαλάω" για δύο και πλέον μήνες ακόμα θα τις έχω πετάξει στα σκουπίδια).
    Εύχομαι από καρδιάς καλή αρχή στον νέο τερματοφύλακα της ομάδας, πολλές και εντυπωσιακές αποκρούσεις και κυρίως ...ανώδυνους αγώνες!!Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει μια χαρά, καθώς το έχει το τερματοφυλίκι.
    Θα κανονίσω και θα οργανώσω από εβδομάδα τελετή παράδοσης - παραλαβής των τριών στολών μου στον νέο υπερασπιστή της εστίας μας.
    Καλό βράδυ σε όλους.

    Christiano, ο τέως δεύτερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Christiano να ξέρεις ότι έχουμε ακόμη ένα λόγο πλέον για να παίξουμε καλύτερα στην Κρήτη και ήδη αποφασίσθηκε ομόφωνα το όποιο θετικό αποτέλεσμα να σου αφιερωθεί.

      ΥΓ Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής των τριών στολών, μην ξεχάσεις να δώσεις στον Κούλιο και τα χάπια για τον "ξανθό" πυρετό....

      Διαγραφή
  4. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΡΑ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ, ΠΟΥ ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ, ΕΣΦΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΙΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ (ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΥΤΟ!!!) ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΓΕΡΟ-ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ.
    ΗΔΗ ΕΙΜΑΙ Ε ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ

    ΥΓ: ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΙΓΚΑ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΙΓΚΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ "ΙΣΩΣ" ΑΛΛΑ "ΣΙΓΟΥΡΑ". ΞΑΝΑΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΓΕΡΟ-ΧΑΤΖΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!!
    ΥΓ2: ΑΣΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΒΗΝΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρατηρητής γεύματος14 Μαρτίου 2014 στις 10:07 μ.μ.

    Τι κοιτάζει με τόση επιμονή μέσα στο πιάτο ο giades?

    ΑπάντησηΔιαγραφή