Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Τα νέα της 33ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του "Δικαιόπολις" για την περίοδο 2013-14

Ακριβά φαίνεται ότι πληρώνει τη νίκη επί του Αριστοτέλη, η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, καθώς εκτός από τον σοβαρό τραυματισμό του Christiano και το γεγονός ότι τα πόδια όλων των παικτών, μία εβδομάδα μετά το παιχνίδι είναι ακόμη βαριά, άρχισαν τώρα να βγαίνουν και τραυματισμοί και μετά τον Ενωσίτιτς, ο Giades και ο Χάτζι ήταν τα νέα θύματα της τελευταίας προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14-3-2014, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος το ρόστερ για την Κρήτη να συμπληρωθεί με τις γυναίκες των παικτών!!!

Αγωνιστικά και μη

Με δεδομένο ότι θα διεξαγόταν οικογενειακό φιλικό διπλό με την Gola Cuka, ο Χατζηπαράς εκπόνησε ένα πρόγραμμα προπόνησης, που περιλάμβανε 10΄ τρέξιμο, διατάσεις και αρκετά ανοίγματα και ταχύτητες, για ν’ ανοίξουν τα «μαγκωμένα» πόδια των παικτών. Αν και το διπλό δεν προσφερόταν για ιδιαίτερα συμπεράσματα, αφού μετά τον τραυματισμό και του giades στην έναρξη του παιχνιδιού, απουσίαζε η μισή ομάδα και η ενδεκάδα συμπληρώθηκε από συγγενείς, φίλους και ... αντιπάλους, εντούτοις αν εξαιρέσουμε την αδυναμία επιθετικής ανάπτυξης μετά το κέντρο του γηπέδου, οι υπόλοιπες γραμμές έδειξαν αρκετά συμπαγείς και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα.

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να έρθει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην προπόνηση ο Κούλιο, παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές γι’ αυτόν.

Κάτω από την πίεση και το άγχος που του δημιούργησε η συμπλήρωση, των πρώτων –άντα (30) της ζωής του, ο Μανουέλ δεν κατάφερε να χαρίσει στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο, ένα ανάλογης ομορφιάς γκολ, όπως αυτό της Κυριακής, αν και του δόθηκαν οι ευκαιρίες…Σε κάθε περίπτωση η στήλη του εύχεται να είναι γερός και να κερδίσει φέτος το χρυσό παπούτσι!!

Τη δόξα του Μανουέλ φαίνεται ότι ζήλεψε ο Sailor και «απαίτησε» να εκτελεί αυτός τα κερδισμένα φάουλ κοντά στην περιοχή!!!

Παρόντες ήταν:

1) Giades
2) Μαυρίνιο
3) Κώστιγκα
4) Μανουέλ
5) Sailor
6) Παλτετσανάκης
7) Χάτζι
8) Χατζηπαράς
9) Στόγιαν
10) Στέλιτς
11) Spyridov

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη, 19-3-2014 και θα είναι η τελευταία πριν από την κάθοδο στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου