Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Τα νέα από τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών

Με συμμετοχή που έφτασε στο εκπληκτικό ποσοστό του 90,9 % πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών, την Κυριακή, 23-2-2014. Παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των υποψηφίων συνέπιπτε ακριβώς με τις εκλόγιμες θέσεις, τα μέλη του Συλλόγου προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και εξέλεξαν το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, για την επόμενη τριετία, το οποίο θ’ αποτελείται από τον Αθανάσιο Ξυνίδη, ως πρόεδρο, που έλαβε ποσοστό - ανωτάτου σοβιέτ - 93,75% και τους Καραντζίκο Νικόλαο, Μπαλάσκα Σταυρούλα, Τανάσκο Χρήστο και Φουντουκίδη Ευστάθιο, που έλαβαν σχεδόν τους ίδιους ψήφους.
Η στήλη τους εύχεται καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο τους.

Παραλειπόμενα

Παράλληλα με την εκλογική διαδικασία αρκετά μέλη δεν παρέλειψαν να εξασκήσουν και τα νομικά τους καθήκοντα, με έρευνα της νομολογίας και της θεωρίας στην πλούσια βιβλιοθήκη του δικηγορικού συλλόγου..


Καταπληκτικός πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής, ο Giades, συνέβαλε τα μέγιστα για μια ομαλή εκλογική διαδικασία και παρά τις αντιξοότητες και τα απρόοπτα, κράτησε την ψυχραιμία του, ενώ δεν δίστασε να γίνει αυστηρός και με τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, που με τη συμπεριφορά τους, του δημιουργούσαν πρόβλημα. Παράλληλα, όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, φρόντισε να μην μείνει κανένας νηστικός.


Ποιο είναι το μυστικό της βέβαιης συμμετοχής του και της απόλυτης αφοσίωσης σε κάποια δραστηριότητα φανέρωσε για μια ακόμη φορά ο Christiano, ο οποίος επηρρεασμένος από τον κίτρινο πυρετό ήταν και το μοναδικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής, που ήταν παρών σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.


1 σχόλιο:

  1. Παρατηρητής φωτογραφιών26 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:58 π.μ.

    Παρατηρώ ότι ο Μανουέλ ξέρει πάντα να κάθεται στη σωστή θέση...Δίπλα στον Χάτζι όταν γράφει το ρεπορτάζ της ομάδας και δίπλα στον giades όταν έρχεται το φαγητό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή