Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τα νέα του 6ου φιλικού αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, για την περίοδο 2013-14, με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ Αραβησσού

Πανέτοιμη έδειξε ότι είναι η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, για τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα της, με αντίπαλο τον Αριστοτέλη του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης την επόμενη εβδομάδα, καθώς στο χθεσινό δυνατό φιλικό τεστ, με αντίπαλο τη νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ Αραβησσού, που αγωνίζεται στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλλας, πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή εμφάνιση και το τελικό 2-2 σίγουρα την αδικεί. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Αραβησσού ξεκίνησε με την ομάδα των δικηγόρων να ξαφνιάζει τα «πιτσιρίκια» της Αραβησσού και έχοντας σε πολύ καλή μέρα σχεδόν όλους τους παίκτες της, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και κλείσιμο όλων των διαδρόμων προς την εστία του Christiano, είχε την υπεροχή κι έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει, με τους Μαυρίνιο δύο φορές και Στέλιτς να στέλνουν τη μπάλα άουτ, ενώ ήταν
μόνοι τους πολύ κοντά στην εστία. Στο 30΄ όμως και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι έπειτα από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων άνοιξαν το σκορ με 1-0 και ανέβασαν ταυτόχρονα την απόδοσή τους, παίρνοντας την υπεροχή και την πρωτοβουλία. Στην επανάληψη οι δικηγόροι των Γιαννιτσών πραγματοποίησαν τρεις αλλαγές, με τους Καρατζότι, Στόγιαν και Χάτζι να παίρνουν τη θέση των Kill Bill, Μαυρίνιο και Χατζηπαρά, ενώ προς το τέλος ο Μανουέλ παρουσίασε αδικαιολόγητα σημάδια κόπωσης και αντικαταστάθηκε από τον Spyridov. Οι αλλαγές αυτές φαίνεται ότι αφύπνισαν τους φιλοξενούμενους, που γρήγορα έκαναν την ανατροπή και με δύο όμορφα γκολ του Κώστιγκα, προηγήθηκαν με 1-2, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε και δύο ανεπανάληπτα τετ α τετ, το ένα μάλιστα από τα δύο μέτρα με άδεια εστία, σπαταλώντας έτσι την ευκαιρία να δώσει μεγάλες διαστάσεις στο σκορ και να κλειδώσει τη νίκη. Βέβαια η νίκη θα μπορούσε να κλειδώσει και αργότερα αν οι παίκτες της Αραβησσού δεν σταματούσαν το παιχνίδι των φιλοξενούμενων με καταφανώς ανύπαρκτα οφσάιντ. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και με το σκορ αυτό έληξε το παιχνίδι.

Αγωνιστικά και μη

Είθισται στους αγώνες που κάποιος παίκτης πετυχαίνει και τα δύο γκολ της ομάδας του, να ανακηρύσσεται και MVP, όμως η περίπτωση του Κώστιγκα είναι διαφορετική, καθώς ενώ πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ, στη συνέχεια έγινε ο μοιραίος παίκτης που έχασε άλλα δύο - που δεν θα τα έχανε ούτε ο γιος του ο μικρός - και ταυτόχρονα έχασε και κάθε διάθεση για να παίξει άμυνα, παρά τις απεγνωσμένες συστάσεις των συμπαικτών του!! Μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η επαναλαμβανόμενη κίνησή του προς την αντίπαλη εστία, μετά το πέρας σχεδόν κάθε επιθετικής ενέργειας της ομάδας των δικηγόρων, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε ότι είχε ένα μικρό καθρεπτάκι δίπλα στο δοκάρι και πήγαινε να φτιάξει το φουρτζέ του!!!


Επηρεασμένος από τον ξανθό πυρετό που τον «βασάνισε» στις δικηγορικές εκλογές, φάνηκε ότι ήταν ο Christiano, καθώς στις επεμβάσεις του εμφάνισε ιδιαίτερη δυσκολία να βρει την μπάλα.


Η απόγνωση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Παλτετσανάκη, πριν από την έναρξη του αγώνα, καθώς στην πρώτη φορά που ήταν συνεπής στο ραντεβού συγκέντρωσης της ομάδας, έτυχε οι γηπεδούχοι να μην προλάβουν να ετοιμάσουν τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, με τις εργασίες να είναι σε εξέλιξη.


Έτοιμοι για μεσημεριανή σιέστα ήρθαν οι παίκτες του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών στο γήπεδο της Αραβησσού, γρήγορα όμως ξύπνησαν και πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση.


Τα πρώτα σημάδια των σαράντα εμφάνισε ο Χάτζι με τους ιλίγγους και τις ζαλάδες να τον αφήνουν εκτός αρχικής ενδεκάδας, ενώ ο giades που τα πρώτα σημάδια των σαράντα τα εμφάνισε στα τριάντα, δεν παρουσιάσθηκε καθόλου στο γήπεδο, με τις πληροφορίες να λένε ότι η απουσία του οφείλεται και στον φόβο που είχε μήπως, ως ballboy, χρειαζόταν να βουτήξει στα ποτάμια της Αραβησσού για να φέρει τις μπάλες που θα έφευγαν από το γήπεδο!!.

Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Μαυρίνιο
3) Κώστιγκα
4) Καρατζότι
5) Kill Bill
6) Christiano
7) Μανουέλ
8) Τσόμπιτς
9) Sailor
10) Παλτετσανάκης
11) Χάτζι
12) Χατζηπαράς
13) Στόγιαν
14) Στέλιτς
15) Spyridov

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή 28-2-2014 σε γήπεδο που ανακοινωθεί το μεσημέρι με sms.

1 σχόλιο:

  1. Αγνός οπαδός Ομάδας27 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:13 μ.μ.

    Πληροφορίες λένε ότι παίχτηκε μεγάλη μπάλα από τον Δικαιόπολι. Και με περισσότερη προσοχή το σκορ θα είχε πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.
    Είναι αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή