Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Τα νέα της 27ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Πολύ μπάλα και πολύ γύρω γύρω όλοι περιείχε η 27η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, για την περίοδο 2013-14, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, την Τετάρτη, 19-2-2014. Έτσι μετά το οκτάλεπτο ζέσταμα με τρέξιμο, στη συνέχεια οι παίκτες πήραν μία μπάλα κι άρχισαν να πηγαίνουν πάνω κάτω και γύρω γύρω, πραγματοποιώντας διάφορες ασκήσεις τεχνικής και ταχύτητας, προσπαθώντας να βελτιώσουν την ικανότητά τους στον έλεγχο της μπάλας με τα πόδια και το κεφάλι, αλλά και ταυτόχρονα στη φυσική κατάσταση και στην ταχύτητα. Στο τέλος υπήρχε και το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό μεταξύ των κλεφτών – απατεώνων και των έντιμων – σοβαρών παικτών της ομάδας, που τελείωσε πρόωρα, λόγω της γενικής συνέλευσης του δικηγορικού συλλόγου και του φιλικό αγώνα της τοπικής ομάδας που θ’ ακολουθούσε.

Αγωνιστικά και μη

Ατομικό πρόγραμμα βεντέτας ακολούθησαν οι Kill Bill και Giades, αφού και οι δύο όπως κάθε χρόνο παρουσιάζουν επανειλημμένως διάφορα προβλήματα τραυματισμών.

Ότι είναι το πιο γρήγορο και προπονημένο δίδυμο της ομάδας απέδειξε η Χατζηδιοίκηση στις ασκήσεις που απαιτούσαν ταχύτητα και φυσική κατάσταση, προκαλώντας το θαυμασμό του προπονητή τους, Χατζηπαρά, αλλά και τη ζήλεια και το φθόνο των συμπαικτών τους.

Δικαιολογημένη απουσία από τον Sailor, ο οποίος έπρεπε να ετοιμάσει το λόγο του και τις προεκλογικές εξαγγελίες, που θα έκανε στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του δικηγορικού συλλόγου.

Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Giades
3) Μαυρίνιο
4) Κώστιγκα
5) Kill Bill
6) Παπαντάμ
7) Μανουέλ
8) Τσόμπιτς
9) Παλτετσανάκης
10) Χάτζι
11) Χατζηπαράς

Την Παρασκευή, 21-2-2014 έχει προγραμματισθεί φιλικός αγώνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου