Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Τα νέα της 26ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Μετά την απογοητευτική, σε αριθμό, παρουσία παικτών στην 25η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, για την περίοδο 2013-14, εντυπωσιακή αλλαγή και κοσμοσυρροή είχαμε την Παρασκευή, 14-2-2014, στην 26η προπόνηση, σε σημείο μάλιστα που οι τελευταίοι που ήρθαν να πιστέψουν δικαιολογημένα βλέποντας από μακριά τον κόσμο, ότι και πάλι είχε προπόνηση στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, η άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης. Ο μεγάλος αριθμός παικτών επηρέασε και τον Χατζηπαρά, που είχε προετοιμάσει πρόγραμμα προπόνησης για οκτώ το πολύ άτομα και είδε στο γήπεδο τους διπλάσιους, κανείς τους όμως δεν μίλησε για γεύματα και πίτες, ακολουθώντας την συμβουλή του Giades κι έτσι το πρόγραμμα δεν είχε πολύ τρέξιμο και αναλώθηκε σε μεγάλο μέρος του σε τακτική και σε τελειώματα φάσεων. Βέβαια το γεύμα τελικά δεν αποφεύχθηκε και αφού αρχικά προτάθηκε να γίνει έπαθλο για το νικητή του οικογενειακού διπλού, τελικά τα μέλη (υπήρχε κι εδώ εντυπωσιακή συμμετοχή) συσφίξανε τις σχέσεις ξεκοκαλίζοντας παϊδάκια, ενώ λόγω και της ημέρας (Αγίου Βαλεντίνου) δεν έλειψαν οι τρυφερές στιγμές, αλλά και τα παράνομα ζευγάρια, που προσπαθούσαν ν’ αποφύγουν το φωτογραφικό φακό…..

Αγωνιστικά και μη

Επέστρεψαν στο μαντρί τα απολωλότα πρόβατα του μπάσκετ, με τον Στόγιαν να προσφέρει το highlight της ημέρας, με την εντυπωσιακή και σε αργή κίνηση τούμπα του στο τελείωμα φάσης.

Εντυπωσιακός για μια ακόμη φορά ο Kill Bill κάτω από τα goalpost, είναι έτοιμος ν’ αλλάξει το προσωνύμιό του σε Bill Stop, δείχνοντας στον Christiano ότι δεν τρέχει μόνος του στην κούρσα διαδοχής του Τανάλια….

Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Μπαμπίνιο
3) Giades
4) Μαυρίνιο
5) Κώστιγκα
6) Kill Bill
7) Παπαντάμ
8) Μανουέλ
9) Τσόμπιτς
10) Sailor
11) Παλτετσανάκης
12) Χάτζι
13) Χατζηπαράς
14) Στόγιαν
15) Σπυρίδοφ

1 σχόλιο:

  1. Η χαρά του ταβερνιάρη17 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:15 μ.μ.

    Αν του Αγίου Βαλεντίνου ξεκοκαλίζετε παϊδάκια, την Τσικνοπέμπτη τι θα κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή