Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Τα νέα της 24ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Παρά το γεγονός ότι χθες, Τετάρτη, προγραμματίσθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας του «Δικαιόπολις» πριν από τον κρίσιμο αγώνα (της πρεμιέρας ουσιαστικά) με την ομάδα του Δ.Σ. Έδεσσας, εντούτοις δεν κατέστη δυνατό να εμφανισθούν όλοι οι παίκτες, με αποτέλεσμα ο προπονητής της ομάδας να μην γνωρίζει την ετοιμότητά τους, για το παιχνίδι του Σαββάτου. Μάλιστα επειδή υπήρξαν και αρκετές καθυστερημένες αφίξεις, οι αρχικά παρόντες παίκτες κλείσθηκαν στ’ αποδυτήρια, όπου έπειτα από μια διεξοδική συζήτηση αποφασίσθηκε ότι προπονητής για το υπόλοιπο της σαιζόν αναλαμβάνει ο Χατζηπαράς, τον οποίο οφείλουν όλοι ν’ ακούνε και να σέβονται και όχι να επιδεικνύουν συμπεριφορά ανάλογη προς αυτή που έδειξαν στον προκάτοχό του, Υπηρεσιακό προπονητή.
Το πρόγραμμα που εκπόνησε ο νέος προπονητής περιλάμβανε τρέξιμο (ζέσταμα) διατάσεις, ανοίγματα 120 μέτρων με 63% ταχύτητα, 2 Χ 8΄ διατήρηση μπάλας με δύο και μία επαφή αντίστοιχα, ασκήσεις για τελειώματα φάσεων και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο με μία μεγάλη και μία μικρή εστία.

Αγωνιστικά και μη

Παρά την μακρά αποχή του από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, σε ετοιμότητα έδειξε να βρίσκεται ο Χριστιάνο, γεγονός που οφείλεται μάλλον στην προπόνηση Ζιου Ζίτσου και στην βελτίωση των αντανακλαστικών του.

Απελευθερωμένος από το βάρος της ευθύνης και τη φθορά του προπονητή, που δεν τον ακούνε οι παίκτες του, έδειχνε στην προπόνηση ο Κώστιγκα, με πολύ καλές εκτελέσεις στις ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων.

Μ' ενα βλέμμα όσο χίλιες λέξεις προσπάθησε να πείσει ο Μαυρίνιο τους συμπαίκτες του ότι θα πρέπει ν' ακούνε τον προπονητή και όχι να κάνει ο καθένας του κεφαλιού του.

Ιδιαίτερα στεναχωρημένος ήταν ο Παλτετσανάκης, που μετά από καιρό έπαθε και πάλι λάστιχο και αναγκάστηκε ν’ αφήσει το ποδήλατό του στη Ραχώνα και να επιστρέψει με ταξί στα Γιαννιτσά.

Απατηλές αποδείχθηκαν οι υποσχέσεις που έδωσαν οι Μανουέλ και Κούλιο για δυναμική παρουσία στην τελευταία προπόνηση…

Τον Νάτχο και την πεντάρα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα προτίμησε ο Μπαμπίνιο, ενώ ο Ενωσίτιτς μάλλον είχε υπηρεσία αλλαγής πάνας και δεν μπορούσε να βρει ποιο είναι το μπροστά και ποιο το πίσω….

Παρόντες ήταν:

1) Giades
2) Μαυρίνιο
3) Κώστιγκα
4) Kill Bill
5) Χριστιάνο (ναι καλά διαβάσατε)
6) Παπαντάμ
7) Τσόμπιτς
8) Sailor (ήπιε μόνο τσάι, λόγω μικροτραυματισμού)
9) Παλτετσανάκης
10) Χάτζι
11) Χατζηπαράς
12) Σπυριδοφ

Την Παρασκευή, 7-2-2014 το μεσημέρι δεν θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, αλλά ένα, μικρό σε ποσότητα, γεύμα σύσφιξης σχέσεων σε τσιπουράδικο της πόλης, ενώ «το κοπή το πίτα» μεταφέρεται για την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου