Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Τι έκαναν οι "δανεικοί"

Επιστροφή στις κακές εμφανίσεις για τους δύο παίκτες του «Δικαιόπολις», που αγωνίζονται ως δανεικοί στην ΑΕΚ Καρυώτισσας, αφού με την απόδοσή τους συνέβαλαν στην ήττα της ομάδας τους στο τοπικό ντέρμπι με τον ιστορικό Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με σκορ 56-54 στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο, 4-1-2014, στα πλαίσια της 8ης (1ης για τον 2ο γύρο) αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ. Από τους 54 πόντους της Καρυώτισσσας, οι τέσσερις ανήκουν στον Στόγιαν (σταθερή αξία στο σκοράρισμα), ενώ ο Μανουέλ ήταν ένας από τους δύο παίκτες της ομάδας, που δεν σκόραρε, αντίθετα μπορεί να χαρακτηριστεί μοιραίος, αφού δύο δευτερόλεπτα (!!!) πριν από το τέλος του παιχνιδιού κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 54-54, ο προσωπικός του αντίπαλος κατάφερε να πετύχει το καλάθι της νίκης, που διατηρεί τον Μ. Αλέξανδρο μέσα στο παιχνίδι της ανόδου.

3 σχόλια:

  1. Αγνός φίλαθλος Α.Ε.Κ. Καρυώτισσας8 Ιανουαρίου 2014 στις 10:15 π.μ.

    Προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας τα δευτερόλεπτα που απέμεναν ήταν 2.7, δηλαδή σχεδόν τρία (3)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι και τόσο αγνός φίλαθλος Α.Ε.Κ. Καρυώτισσας8 Ιανουαρίου 2014 στις 11:53 π.μ.

    Φανατικέ οπαδέ του Manuel και τρία (3) ολόκληρα δευτερόλεπτα να έμεναν δεν δικαιολογείται το ίνδαλμά σου!!! Κρέμασε την ομάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγνός φίλαθλος Α.Ε.Κ. Καρυώτισσας8 Ιανουαρίου 2014 στις 8:21 μ.μ.

    Φανατικέ οπαδέ του δεύτερου ψηλού της ομάδας μας, τα πράγματα δεν θα είχαν φτάσει εκεί αν δεν κάναμε air ball κάτω από το καλάθι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή