Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Τα νέα του 4ου φιλικού αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14, με αντίπαλο την ομάδα του Δασκάλων της Ημαθίας

«Μάθε παιδί μου να ….. βάζεις γκολ». Σε ταχύρρυθμα μαθήματα επίτευξης τέρματος θα πρέπει να υποβληθούν άμεσα οι παίκτες του «Δικαιόπολις», αφού για ένα ακόμη παιχνίδι ενώ έφταναν με σχετική ευκολία απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, η τελική προσπάθεια ήταν από μέτρια έως κακή και σίγουρα αναποτελεσματική. Έτσι στον 4ο φιλικό αγώνα της για την περίοδο 2013-14, που διεξήχθη στο γήπεδο Εσωβάλτων, την Τετάρτη, 22-1-2014 η ομάδα του Δικαιόπολις αν και ήταν φανερά ανώτερη, κατάφερε να μην κερδίσει σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ, ενώ στο τέλος κινδύνεψε και να χάσει!!!
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα των Γιαννιτσών να επιβάλει τον ρυθμό της και με ωραία κυκλοφορία της μπάλας έφτανε με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή και κατάφερε γρήγορα να προηγηθεί με δυνατό πλασέ του Τσόμπιτς μέσα από την μεγάλη περιοχή και πλάγια. Αυτή όμως ήταν και η μοναδική ωραία εκτέλεση, καθώς όλες οι υπόλοιπες ήταν μάλλον υπερβολικά ομαδικές ή επιπόλαιες!! Στην επανάληψη όμως με την μεταφορά του Χατζηπαρά, από αμυντικό χαφ, σε πλάγιο αριστερό χαφ, αν και συνεχίστηκε η δημιουργία φάσεων, εντούτοις χάθηκε η απόλυτη κυριαρχία στο κέντρο, με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να γίνονται πιο απειλητικοί, χωρίς όμως ν’ ανησυχούν ιδιαίτερα τον Χριστιάνο, που περνούσε ένα σχετικά εύκολο απόγευμα Τελικά η μπάλα τιμώρησε την ομάδα των δικηγόρων, αφού μ’ ένα γκολ δώρο, από τον Μπίλιτς, ο οποίος - κατά δήλωσή του – βαρέθηκε να μαρκάρει, οι δάσκαλοι ισοφάρισαν και παραλίγο να «κλέψουν» και το παιχνίδι στο τέλος, αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι στις αντεπιθέσεις τους.

Αγωνιστικά και μη

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Μαυρίνιο, ο οποίος έπειτα από τα δύο γκολ που πέτυχε στο προηγούμενο παιχνίδι, αγωνίστηκε αυτή τη φορά στη θέση του αριστερού μπακ.

Άρχισε να τρίζει η θέση του Καρατζότι, μετά τα ανεπανάληπτα τετ α τετ που έχασε, αν και ο ίδιος υποσχέθηκε ότι στους επίσημους αγώνες θα τα βάζει!!

Δεν αποφύγαμε και πάλι τη μίνι φασαρία, με τον Κώστιγκα αυτή τη φορά να είναι τελείως αμέτοχος (αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι τον είδαν να κρυφογελά ικανοποιημένος γιατί αποδείχθηκε ότι δεν είναι ο μόνος που δημιουργεί εντάσεις).

Μεγάλη εμφάνιση από τον Kill Bill, που αγωνίσθηκε ως τερματοφύλακας με την ομάδα των δασκάλων και κατέβασε τα ρολά. Μάλιστα στην επιστροφή θέλησε να γυρίσει με τον Χριστιάνο για να του εκμυστηρευτεί τα μυστικά της θέσης!!!

Παρόντες ήταν:

1) Μαυρίνιο
2) Καρατζότι
3) Κώστιγκα
4) Kill Bill (αγωνίσθηκε με τους αντιπάλους)
5) Χριστιάνο
6) Τσόμπιτς
7) Sailor
8) Παλτετσανάκης
9) Χάτζι
10) Χατζηπαράς
11) Πάντελιτς
12) Μπίλιτς
13) Γκαγκάτσης (αγωνίσθηκε με τους αντιπάλους)

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή, 24-1-2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου