Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Προπόνηση ομάδας

Μετά την πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη, 15-1-2014, η ομάδα του «Δικαιόπολις» θα δώσει στους παίκτες της την ευκαιρία να προπονηθούν, για πρώτη φορά φέτος, υπό βροχή. Μάλιστα επειδή η βροχή στο σκηνικό της άθλησης προσδίδει σ’ αυτό και μια ρομαντική διάθεση, καλούνται οι παίκτες να φέρουν μαζί τους και τις .... συντρόφους τους. Γίνεται μνεία ότι μετά την προπόνηση θα είναι δυνατή και η χρήση των νέων εγκαταστάσεων spa του προπονητικού κέντρου της ομάδας και φυσικά θα προσφερθεί ζεστό ρόφημα (τσάι σε όλες τις γεύσεις).

3 σχόλια:

  1. МЕИТЯ ИЯИЯ ЦЯ ЕХЧ; ЯЛЛЧОС ДЕИ ЕРХОМЕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μέντα (α)νανα θα έχει και ό,τι θέλετε.

    Η προπόνηση θα γίνει στις 3:30μμ στο γήπεδο (μπαϊρι) του Μεσιανού, προκειμένου ν' αποφύγουμε τη λάσπη και να μην επιβαρύνουμε τον αγωνιστικό χώρο του Πενταπλατάνου

    Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού στις 3:30μμ η βροχή θα είναι ασθενής και η προπόνηση θα γίνει κανονικά, σε διαφορετική περίπτωση (έντονης βροχής) θα γίνει συνεννόηση εκείνη την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά λόγω βλάβης του βραστήρα για το τσάι και του συστήματος θέρμανσης του υδρομασάζ, αποφασίσθηκε να μην γίνει προπόνηση ποδοσφαίρου, αλλά όσοι επιθυμούν να γυμνασθούν ν' ακουθήσουν πρόγραμμα με τρέξιμο στο εθνικό στάδιο Γιαννιτσών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή