Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Οι όμιλοι του 30ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων (Π.Π.Π.Δ.Σ.)

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε, σε αίθουσα του Δημαρχείου του Βόλου, η ανακοίνωση των ομίλων του 30ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, το πρόγραμμα των αγώνων της πρώτης φάσης των ομίλων και τα κριτήρια για την πρόκριση στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα από 27 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2014, στο Βόλο.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες έφτασαν τις τριάντα τρεις (33) σχηματίσθηκαν από τους διοργανωτές επτά όμιλοι, από τους οποίους οι πέντε αποτελούνται από πέντε ομάδες και οι δύο από τέσσερις. Από τους ομίλους αυτούς θα προκριθούν στην τελική φάση κατευθείαν οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση κάθε ομίλου καθώς και η καλύτερη δεύτερη ομάδα όλων των ομίλων. Οι υπόλοιπες έξι ομάδες που θα καταλάβουν τη δεύτερη θέση, θα αναμετρηθούν σε αγώνα μπαράζ που θα ορισθεί από τη διοργανώτρια, κατόπιν κλήρωσης. Οι νικήτριες των μπαράζ θα καταλάβουν τις υπολειπόμενες τρεις θέσεις των ομάδων που θα προκριθούν στα τελικά και μαζί με τη διοργανώτρια ομάδα του Βόλου θα συμπληρώσουν τη 12αδα των φιναλίστ.
Οι αγώνες στη φάση των ομίλων θα είναι από φέτος και πάλι διπλοί (εντός και εκτός έδρας) και θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 15 Μαΐου 2014. Οι αγώνες μπαράζ θα διεξαχθούν το διήμερο 31/05-01/06 2014, σε πόλη που θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο κληρωθέντων αντιπάλων, διαφορετικά σε περίπτωση μη συμφωνίας, ο αγώνας θα διεξαχθεί στον Βόλο.

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

1ος όμιλος: Αριστοτέλης (Θεσσαλονίκης) - Γιαννιτσά - Έδεσσα - Ρέθυμνο - Χανιά

2ος όμιλος: Αρμενόπουλος/Μ. Αλέξανδρος (Θεσσαλονίκης) - Καβάλα - Ρόδος - Σέρρες

3ος όμιλος: Ιωάννινα - Κέρκυρα - Ξάνθη - Ροδόπη

4ος όμιλος: Αλεξανδρούπολη - Βέροια - Κατερίνη - Κοζάνη - Λάρισα

5ος όμιλος: Αναγέννηση Πειραιά - Δράκων (Αθήνα) - Ηράκλειο - Κόρινθος - Πάτρα

6ος όμιλος: Αγρίνιο - Νόμος (Αθήνα) - Πύργος - Σόλων (Αθήνα) - Τρίπολη

7ος όμιλος: Δημοσθένης (Αθήνα) - Καλαμάτα - Λαμία - Πειραιάς - Χαλκίδα

1 σχόλιο: