Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τα νέα του 5ου φιλικού αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14, με αντίπαλο την ομάδα της Πυροσβεστικής

Δυνατό χαστούκι, προκειμένου να «ξυπνήσει» η ομάδα του «Δικαιόπολις», ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος θα μπορούσε να θεωρηθεί ο 5ος φιλικός αγώνας, για την περίοδο 2013-14, με αντίπαλο την ομάδα της Πυροσβεστικής, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Εσωβάλτων, την Τετάρτη, 29-1-2014.
Αν και το παιχνίδι αποτελούσε το τελευταίο τεστ, πριν από τον αγώνα με τον Αριστοτέλη, η ομάδα εμφανίσθηκε στο γήπεδο και πάλι με απουσίες πέντε θεωρητικά «ενδεκαδάτων» παικτών, μεταξύ των οποίων και ο βασικός (και μοναδικός) τερματοφύλακας!! Αντίθετα η ομάδα της Πυροσβεστικής παρουσιάσθηκε ιδιαίτερα δυνατή, με παίκτες ταχύτατους και τεχνίτες και με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Έτσι μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο, η ομάδα της Πυροσβεστικής πέτυχε πολύ εύκολα τρία γκολ, εκμεταλλευόμενη και τα λάθη των παικτών του «Δικαιόπολις» και προηγήθηκε με 3-0, κλείνοντας τελικά το ημίχρονο με 4-0, αφού οι παίκτες του «Δικαιόπολις» απέτυχαν να σκοράρουν σε τρία εύκολα θεωρητικά τετ α τετ και να πήγαιναν στ’ αποδυτήρια με άλλο σκορ και άλλη ψυχολογία. Στην επανάληψη η είσοδος του Καρατζότι βοήθησε την ομάδα να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα, να ισορροπήσει το παιχνίδι και να μειώσει το σκορ σε 4-2, αλλά η ομάδα της Πυροσβεστικής συνέχισε να είναι καλύτερη και πήρε μάλλον εύκολα τη νίκη με σκορ 6-3.
Στα θετικά για την ομάδα του «Δικαιόπολις» η προσπάθεια στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού για ορθολογικό ποδόσφαιρο, με κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς «καμινάδες» και «καταδικασμένα» γεμίσματα, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων βρέθηκαν σε κακή μέρα.
Στα αρνητικά η εγκατάλειψη της προσπάθειας από τον παίκτη που έκανε λάθος και η (μικρή σε σχέση με άλλες φορές) γκρίνια από τους υπολοίπους.

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Παπαντάμ, που σε ρόλο Giades, ήταν συνεχής πηγή κινδύνων για την ομάδα της Πυροσβεστικής, πετυχαίνοντας ένα γκολ και χάνοντας ένα μοναδικό τετ α τετ για να πετύχει και δεύτερο.

Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Μπαμπίνιο
3) Καρατζότι
4) Μαυρίνιο
5) Κώστιγκα
6) Παπαντάμ
7) Τσόμπιτς
8) Sailor
9) Παλτετσανάκης
10) Χάτζι
11) Χατζηπαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου