Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Τα νέα της 19ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Πλημμύρησε από παίκτες το γήπεδο του Πενταπλατάνου το μεσημέρι της Τετάρτης, 8-1-2014, όπου πραγματοποιήθηκε η 19η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14 και η πρώτη για τη νέα χρονιά. Ο καλός καιρός και η απραξία και … πολυφαγία των γιορτινών ημερών έφερε αρκετό κόσμο στο γήπεδο και εκτός από τους παίκτες της ομάδας του «Δικαιόπολις», ήρθαν αρκετοί (12 με 13) από την Gola Cuka, αλλά και οι εναπομείναντες παίκτες της άλλης μεγάλης ομάδας της πόλης, με το νέο τους προπονητή (μέλος του τεχνικού επιτελείου της χρυσής εθνικής ομάδας του 2004). Λόγω της πολυκοσμίας η επαγγελματική ομάδα κατέλαβε το μισό γήπεδο και οι δύο ερασιτεχνικές το άλλο μισό (στο ¼ η καθεμία), όπου και εκτέλεσαν το πρόγραμμά τους, με αυτό του «Δικαιόπολις», να περιλαμβάνει 10΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις και διατήρηση μπάλας. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα «μπουκωμένο» διπλό στο μισό του γηπέδου με 22 παίκτες και αντίπαλο την Gola Cuka και μόλις αποχώρησε η άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης, το παιχνίδι απλώθηκε σε ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο.

Αγωνιστικά και μη

Παρά την 20ημερη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις οι παίκτες της ομάδας του «Δικαιόπολις» πραγματοποίησαν νέα καλή εμφάνιση και νέα νίκη, αρχίζει όμως να προκαλεί ανησυχίες η δυστοκία στην επίθεση, καθώς αν και δημιουργήθηκαν πάρα πολλές φάσεις οι επιθετικοί της ομάδας έχασαν τα άχαστα, με τον Κώστιγκα και τον Kill Bill να συναγωνίζονται ποιος θα χάσει τα περισσότερα τετ α τετ. Αντίθετα δείχνει να καθιερώνεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού ο Giades, αφού για μια ακόμη φορά η ομάδα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Έντονος ο συναγωνισμός μεταξύ των παικτών, ιδίως μεταξύ των δημοσίων υπαλλήλων, για μία θέση στην αποστολή της ομάδας για την Κρήτη, με τα αεροπορικά εισιτήρια ν’ αλλάζουν συνεχώς χέρια και τους δασκάλους να δείχνουν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πίεση του ανταγωνισμού και να καταρρέουν μπροστά στην εμφάνιση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας από τα Σώματα Ασφαλείας.

Την υπόσχεση - απειλή ότι θα αγωνίζεται ως δεξί μπακ, μόνο αν εκτελεί την εσχάτη των ποινών, έδωσε ο Παλτετσανάκης, ευστοχώντας στο πρώτο πέναλντι της χρονιάς, αφήνοντας τον Μαυρίνιο με την όρεξη….

Απογοήτευση προκάλεσαν τα άδεια χέρια των εορτάζοντων τις προηγούμενες ημέρες (Χρήστος, Βασίλης και Γιάννης), γεγονός που παραλίγο να προκαλέσει την αποχώρηση των Χατζηπαρά και Παλτετσανάκη.

Με μεγαλύτερη, από τη συνηθισμένη, καθυστέρηση προσήλθε στο γήπεδο ο Καμαρά, καθώς όπως έγινε αντιληπτό και από την δύναμη που έφευγε η μπάλα από το πόδι του, κατανάλωσε τελικά δύο πιάτα ρεβίθια και όχι μόνο ένα όπως συνήθως.

Παρόντες ήταν:

1) Μπαμπίνιο
2) Giades
3) Μαυρίνιο
4) Καμαρά
5) Κώστιγκα
6) Kill Bill
7) Παπαντάμ
8) Τσόμπιτς
9) Sailor
10) Παλτετσανάκης
11) Χάτζι
12) Χατζηπαράς
13) Γκαγκάτσης

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή, 10-1-2014.

1 σχόλιο: