Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Τα νέα της 21ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Είναι αλήθεια ότι όταν οι μεγάλοι παίζουν ποδόσφαιρο νοιώθουν ότι γίνονται πάλι παιδιά, ορισμένοι όμως πολλές φορές ή …. σχεδόν πάντα το παρακάνουν και γίνονται πιο παιδιά από τα παιδιά, ψάχνοντας να βρουν ποια φάση είναι φάουλ και ποια όχι, ποια είναι offside και ποια όχι κτλ. Έτσι στην 21η προπόνηση της ομάδας του «Δικαιόπολις», για την περίοδο 2013-14, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17-1-2014, με την διεξαγωγή «οικογενειακού» «φιλικού» αγώνα με αντίπαλο την Gola Cuka, αντί το πρόσωπο της ημέρας να είναι ο 57χρονος Μαυρίνιο με το παραλίγο χατ τρικ που πέτυχε (δύο γκολ κι ένα χαμένο
πέναλντι), πρωταγωνιστές ήταν ο Κώστιγκα και οι «αντίδικοί» του.

Αγωνιστικά και μη

Συνεχίζονται οι καλές εμφανίσεις της ομάδας του «Δικαιόπολις», αφού παρά τις απουσίες παικτών η απόδοση των υπολοίπων δεν αλλάζει και η ομάδα προσπαθεί να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο, με σωστή ανάπτυξη και κυκλοφορία της μπάλας, πετυχαίνοντας ακόμη μία νίκη επί ενός αντιπάλου, που ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών της ομάδας είναι 10-15 χρόνια μικρότερος από αυτόν του Δικαιόπολι.

Πολύ καλή εμφάνιση από το νεαποκτηθέντα Τσόμπιτς, το μηχανάκι , που «κόβει και ράβει» στο χώρο του κέντρου, δίνοντας άλλη ποιότητα στην ομάδα.

Μαύρη μαγεία από τον Μαυρίνιο, ο οποίος παρά την απογοήτευση που ένοιωσε αρχικά από την απώλεια του πέναλντι (τζάμπα η 30χρονη προπόνησή του στις εκτελέσεις πέναλντι), βρήκε το κουράγιο στη συνέχεια και πέτυχε δύο γκολ.

Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Καμαρά κι έφαγε τρία πιάτα με ρεβύθια το μεσημέρι της Παρασκευής, με αποτέλεσμα ν’ απολαύσει τα όργια του Μαυρίνιο, από τον πάγκο και όχι τροφοδοτώντας τον με αριστοτεχνικές πάσες στον αγωνιστικό χώρο.

Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Giades
3) Καμαρά (δεν αγωνίστηκε)
4) Μαυρίνιο
5) Κώστιγκα
6) Kill Bill (τερματοφύλακας)
7) Παπαντάμ
8) Τσόμπιτς
9) Sailor
10) Παλτετσανάκης
11) Χάτζι
12) Λευθερουά
13) Σπυρίδωφ

Την Τετάρτη, 22-1-2014 έχει προγραμματισθεί φιλικός αγώνας στα Εσώβαλτα με αντίπαλο την ομάδα των δασκάλων της Ημαθίας και ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος τον Φεβρουάριο, είναι επιβεβλημένο να συμμετέχουν όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν στη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου