Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο 1ος επίσημος αγώνας της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, για την περίοδο 2012-13, με αντίπαλο την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 29ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, αντιμετωπίζει την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου, που στην 1η αγωνιστική επικράτησε στο Αγρίνιο της αντίστοιχης ομάδας της Κατερίνης, με σκορ 5-3. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο νέο γήπεδο των Αμπελειών, το Σάββατο 2-3-2013, στις 1:00μ.μ..
Η συγκέντρωση της ομάδας των Γιαννιτσών θα γίνει στο γήπεδο στις 12:00μμ και η αγωνιστική της στολή, θα είναι η κίτρινη φανέλα, το λευκό σορτς και η λευκή κάλτσα.
Θερμή παράκληση από τον προπονητή της ομάδας, είναι όσοι επιθυμούν ν’ αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, να βρίσκονται ακριβώς την προγραμματισμένη ώρα (12:00) στο γήπεδο, το οποίο βρίσκεται στα νότια του χωριού και έξω από αυτό.

7 σχόλια:

  1. Έτερος φίλος Δικαιόπολι1 Μαρτίου 2013 στις 1:40 π.μ.

    Δικαιόπολι προχώρα σε θέλει όλη η χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οδηγίες εύρεσης του γηπέδου1 Μαρτίου 2013 στις 10:10 π.μ.

    Μόλις εισέλθουμε στο χωριό, παραμένουμε στο δρόμο που κινούμαστε και κατευθυνόμαστε όλο ευθεία. Οταν ο δρόμος σχηματίσει διασταύρωση Τ στρίβουμε αριστερά (δεξιά μας βρίσκεται το σχολείο) και συνεχίζουμε όλο ευθεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη διασταύρωση ποιος έχει προτετραιότητα; Εμείς που θα κινούμαστε στην επαρχιακή οδό Γιαννιτσών - Αμπελειών - Γραμμόσκας ή κινούμενοι εκ δεξιών μας ερχόμενοι από την κεντρική πλατεία;

      Διαγραφή
  3. Δυο οι σοβαρές απουσίες για την ομάδα του δικαιόπολη στον αγωνα του Σαββάτου.
    Πονοκέφαλος για τον Κώστιγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τοπικός δημοσιογράφος2 Μαρτίου 2013 στις 10:22 π.μ.

    Πανστρατιά αναμένεται για σήμερα στο νέο γήπεδο των Αμπελειών, τουλάχιστον όσον αφορά την ομάδα του Αγρινίου..κανένας πονοκέφαλος για τον Κώστιγκα (εκτός αν ήπιε καμιά ρετσίνα χθες), καθώς από έντεκα διαλεχτά παλικάρια πρέπει να διαλέξει...έντεκα διαλεχτά παλικάρια..παρά ταύτα, η ομάδα του Δικαιόπολι πρέπει να κάνει το καθήκον της, να κερδίσει το Αγρίνιο και να πάει για αποτέλεσμα στην Κομοτηνή..οι φίλαθλοι του Δικαιόπολι είναι επί ποδός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή