Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Τα νέα της 23ης προπόνησης για την περίοδο 2012-13


Παρά το κρύο που ενέσκηψε απότομα το μεσημέρι της Παρασκευής, 8-2-2013 οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας του Δικαιόπολις δεν λάκισαν και τελικά πραγματοποιήθηκε η 23η προπόνηση της ομάδας για την περίοδο 2012-13. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι όσοι εμφανίσθηκαν στο γήπεδο, δυσκολεύθηκαν στην αρχή να βγουν από τα αυτοκίνητά τους, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο Βαρδάρης περνάει και από το Μεσιανό. Παρόλαυτά βγήκαν και ο κρύος αέρας όχι μόνο δεν στάθηκε εμπόδιο, αλλά τους ανάγκαζε να είναι συνέχεια σε κίνηση και βοήθησε έτσι στην εκτέλεση του προγράμματος της προπόνησης, που περιλάμβανε 4΄ τρέξιμο-ζέσταμα, διατατικές ασκήσεις, 12΄ κορόιδο, διατατικές ασκήσεις, 6΄ κορόιδο, διατατικές ασκήσεις, διάφορες ασκήσεις ταχυτήτων και ενδυνάμωσης , διατατικές ασκήσεις και 45΄ οικογενειακό διπλό. Πολύ μεγάλη εμφάνιση από τα Παλτά, που έκαναν ότι ήθελαν τις Ρόμπες, πετυχαίνοντας όμορφα γκολ, έπειτα από ωραίους συνδυασμούς που έκρυβαν την μπάλα. Μάταια προσπαθούσε ο «γλεντζές» Στόγιαν να κρατήσει την ομάδα των Ρομπών στο παιχνίδι, σκοράροντας και κερδίζοντας μαϊμού πέναλντι, καθώς η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μεγάλη!!
Την κριτική των παικτών άκουσε ο Κώστιγκα, για την ήττα από τα Εσώβαλτα, αλλά και για την σκληρή και άδικη τιμωρία του giades, τον οποίο την Τετάρτη, λόγω κακής απόδοσης, τον ανάγκασε να γυρίσει στα Γιαννιτσά με τα πόδια. Έτσι ζήτησαν από τον Κώστιγκα να

επανορθώσει και να τρέξει δύο γύρους στο γήπεδο κουβαλώντας 130 kg στην πλάτη του.

Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Μαυρίνιο
3. Κώστιγκα
4. Ανανταμ Παπανταμ
5. Μανουέλ
6. Χάτζι
7. Στόγιαν
8. Πετράν

Την Τετάρτη, 13-2-2013 υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με τη Δόξα Μελισσίου, σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει προπόνηση.

1 σχόλιο:

  1. Παρατηρητής φωτογραφιών11 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:13 π.μ.

    Αν κρίνουμε από την έκφραση των εικονιζόμενων παικτών, πρέπει να υπήρχε πολύ κέφι στην προπόνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή