Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Τα νέα της 25ης προπόνησης για την περίοδο 2012-13

Με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι παρόντες παίκτες της πρώτης ομάδας του Δικαιόπολις την προπόνηση της ομάδας Junior (Κ10) των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15-2-2013 στο προπονητικό κέντρο του Μεσιανού. Μετά την λήξη της προπόνησης των Junior, οι λιγοστοί παίκτες της μεγάλης ομάδας ξεκίνησαν το πρόγραμμα της προπόνησης που περιλάμβανε 4΄τρέξιμο-ζέσταμα, διατατικές ασκήσεις, 10΄ τρέξιμο, 2 Χ 10΄ κορόιδο, ασκήσεις τακτικής (τελειώματα φάσεων) και οικογενειακό διπλό, στο οποίο οι Ρόμπες αν και κέρδιζαν με σκορ ασφαλείας, τελικά λόγω κούρασης, εγκατέλειψαν πρόωρα τον αγωνιστικό χώρο και σύμφωνα με τους κανονισμούς έχασαν το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 2-0. Νέα μεγάλη εμφάνιση από τον Στόγιαν, που δίνοντας το τελευταίο ίσως παρόν σε προπόνηση, καθώς από αυτή την εβδομάδα αναλαμβάνει μεγάλες ευθύνες, έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σκοράροντας για ακόμη μία φορά κατά βούληση, ενώ και στα τελειώματα των φάσεων δημιούργησε ψυχολογικό πρόβλημα στον τροχονόμο Μανουέλ, που ως τερματοφύλακας δεν προλάβαινε να δει την μπάλα!!!

Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτης
2) Μαυρίνιο
3) Κώστιγκα
4) Μανουέλ
5) Χάτζι
6) Στόγιαν

Ενόψει του σημαντικού αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Αγρινίου που θα γίνει στις 2-3-2013 και προς αποφυγή τυχόν τραυματισμών και κούρασης, θα διακοπούν, μέχρι νεωτέρας, οι προπονήσεις και οι φιλικοί αγώνες.
Από τον προπονητή της ομάδας δίνεται η άδεια σε όσους παίκτες το επιθυμούν ν’ ακολουθήσουν πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων ελαφριάς μορφής!!!

4 σχόλια:

  1. Προς επιβεβαίωση της ιστορικής αλήθειας θέλω να επιβεβαιώσω ότι ο Στόγιαν με "γλέντησε" κατά την διάρκεια της διαδικασίας των σουτ..φήμες δε αναφέρουν ότι είχε να στείλει τρία συνεχόμενα σουτ στην εστία από το μακρινό 1994..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατηρητής φωτογραφιών18 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:34 π.μ.

    Ο Giades δεν ήρθε στην προπόνηση; Ποιανού είναι η απλωμένη μπουγάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θαμώνας Καφενείου "Γιώτη"18 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:00 π.μ.

    Ούτε τα ραντάρ της Τροχαίας δεν μπόρεσαν να καταγράψουν την ταχύτητα των σουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή