Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Τα νέα της 24ης προπόνησης για την περίοδο 2012-13

Η μεγάλη επιδημία γρίπης (τουλάχιστον αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία), που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μας, ήταν η αιτία που κράτησε πολλούς παίκτες της ομάδας του Δικαιόπολις μακριά από το γήπεδο του Μεσιανού, όπου πραγματοποιήθηκε η 24η προπόνηση της ομάδας για την περίοδο 2012-13, την Τετάρτη, 13-2-2013. Ευτυχώς βέβαια που αναβλήθηκε το φιλικό με την Δόξα Μελισίου και η ομάδα δεν έγινε ρεζίλι, αφού δεν θα συμπλήρωνε ενδεκάδα και πάλι καλά, που υπάρχει η Τρόικα του Μανουέλ και συμπληρώθηκε ικανοποιητικός αριθμός παικτών για να γίνει μια αξιοπρεπή προπόνηση. Το γεγονός ότι λίγο πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας, παρουσιάζεται τέτοια εικόνα και τόσες πολλές απουσίες, στεναχώρησε ιδιαίτερα τον Κώστιγκα, που δεν είχε και ιδιαίτερη όρεξη να εκπονήσει κανένα σοβαρό πρόγραμμα (μάλιστα προς στιγμήν σκέφθηκε να την κοπανήσει και να πάει να παίξει φιλικό με τα Εσώβαλτα, αλλά ως γνήσιος επαγγελματίας έμεινε στο πόστο του). Το πρόγραμμα περιλάμβανε 4΄ τρέξιμο-ζέσταμα, διατατικές ασκήσεις, 10΄ έντονο τρέξιμο, 10΄ διατήρηση και 45΄οικογενειακό διπλό, στο οποίο οι Ρόμπες ήταν καλύτερες και κέρδισαν δίκαια, με ονειρική εμφάνιση του Στόγιαν, που ως ψυχρός εκτελεστής κάρφωσε πολλές φορές τα «δίχτυα» της εστίας των Παλτών. Φαίνεται μάλιστα ότι ήταν η μέρα του, η σημερινή, καθώς, ως Έφορος αγωνιστικών χώρων του Δικαιόπολις, φρόντισε η ομάδα να έχει πρόσβαση στο κλειστό γυμναστήριο του Π. Μυλοτόπου δύο φορές την εβδομάδα και να κουρευτεί και να πατηθεί το γήπεδο του Μεσιανού σε όλη την έκτασή του.
Περαστικά στον Κοτλέμπα, ο οποίος τραυματίσθηκε (ας ελπίσουμε όχι σοβαρά) στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.
Παρόντες ήταν:

1. Κώστιγκα
2. Kill Bill
3. Μανουέλ
4. Χάτζι
5. Στόγιαν
6. Κοτλέμπα
7. Μάκιντε
8. Στέλιτς

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή,15-2-2013.

4 σχόλια:

  1. Αντικειμενικότατος Παρατηρητής14 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:20 π.μ.

    4 γκόλ το ένα πιο όμορφο από το άλλο και 2 μαγικές ασσίστ με highlight το "κρέμασμα" την ώρα που τον μάρκαρε ο Χάτζι.

    Κάτοικοι του οικισμού Μεσιανού αναφέρουν ότι ένα άτομο ήταν όλο το βράδυ στο γήπεδο(πιθανότατα ο γερό Χάτζι γιατί έψαχνε την μπάλα).

    Περαστικά στον Κοτλέμπα και να ξέρει ότι η διοίκηση
    ήδη έχει κινηθεί για την εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης της επιλογής του για να περάσουν οι μέρες στο κρεββάτι του πόνου πιο ευχάριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτοικος Μεσιανού και αυτόπτης μάρτυρας14 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:10 π.μ.

    Το ειδα κι εγώ αυτό το άτομο, αλλά ήταν σκοτάδι και δεν μπορέσα να καταλάβω ποιος ήταν. Φαινόταν πάντως ψηλός και ογκώδης και φώναζε συνέχεια "όνειρο ζω μην με ξυπνάτε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θαμώνας Καφενείου "Γιώτη"14 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:42 π.μ.

    "που είναι η Μπάλα οεοοοοοοο...;" ακούγονταν όλο το βράδυ και δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε... κατά τις 4 τα ξημερώματα και ενώ βρήκε την μπάλα μπόρεσε να πάει σπίτι να ησυχάσει.

    είναι κρίμα διότι λόγω της απεργίας των εργαζομένων της ΕΡΤ δεν έχουμε εικόνα και ήχο από την προπόνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρατηρητής σχολίων14 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:11 π.μ.

    Οι θαμώνες του καφενείου "Γιώτης", στο καφενείο κοιμούνται; Σπίτια δεν έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή