Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Τα νέα της 9ης προπόνησης για την περίοδο 2011-2012


Η ατομική κριτική, που ασκήθηκε, μέσω του ιστολογίου στους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ», μετά τον αγώνα με τους δασκάλους, είχε ποικίλες αντιδράσεις, οι οποίες εκδηλώθηκαν στην ένατη προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, την Παρασκευή 25-11-2011. Κάποιοι παίκτες, στους οποίους επισημάνθηκαν αρνητικά στοιχεία, με πρώτο και καλύτερο τον υπηρεσιακό προπονητή, που δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής, ούτε φρόντισε να ενημερώσει για το πρόγραμμα της προπόνησης, το οποίο θ’ ακολουθούσε η ομάδα, με την απουσία τους έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους. Άλλοι (Παπαντάμ) ήρθαν και εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους, επειδή όμως ήταν προφορικά, γι’ αυτό και δεν λαμβάνονται υπόψη. Παρά τις απουσίες όμως πολλών παικτών και του υπηρεσιακού, οι παρόντες έδειξαν διάθεση και εκτέλεσαν ένα ελαφρύ πρόγραμμα, που περιλάμβανε 10΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, 12΄ διατήρηση, 6 ανοίγματα 30μ. και 25΄ οικογενειακό διπλό.
Παρόντες ήταν:
1. Κομαντάντε
2. Enwsitis
3. Μαυρίνιο
4. Kill Bill
5. Ανανταμ Παπανταμ
6. Μανουέλ
7. Παλτετσανάκης
8. Χάτζι
9. Στόγιαν
Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη 30-11-2011 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου.

10 σχόλια:

  1. Θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους Παλτετσανάκη και Τανάλια για την άρτια οργάνωση γεύματος σε υψόμετρο 1.000 περίπου μέτρων, αν και ο χρόνος για να προετοιμαστούν ήταν περιορισμένος. Πιστεύω ότι η νοστιμιά των εδεσμάτων οφείλεται- πέρα από την κούραση του περπατήματος- και στην "βόλτα" που έκαναν τα εδέσματα μέσα στο δάσος..από καρδίας θέλει να τους ευχαριστήσει και ο Χάτζι που του έδωσαν μια καλή ευκαιρία για εκκαθάριση του νοικοκυριού του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος παρατηρητής Βουνού28 Νοεμβρίου 2011 στις 11:35 π.μ.

    Είσαι απίστευτος. (Το καλύτερό σου, το σχόλιο για τη "σκούπα" που έκανε ο Hatzi στη κουζίνα του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ Manuel για τα καλά σου λόγια.

    Πέρα απ' τη "βόλτα" που έκαναν τα εδέσματα στο δάσος, ένας ακόμη λόγος που ήταν νόστιμα, ήταν και το μεράκι όσων συμμετείχαν στη χθεσινή πορεία μαζί με την καλή τους διάθεση.
    Ιδιαίτερη μνεία και στον γιατρό. Τελικώς έβγαλε μια χαρά τη διαδρομή (και αρίστευσε και στα τσίπουρα).

    Εύχομαι την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι. Οργάνωση άλλωστε υπάρχει σε οποιοδήποτε υψόμετρο.

    Υ.Γ. Φήμες που οργιάζουν, περί του ότι ο hatzi ήδη πιέζει καταστάσεις για την επόμενη εξόρμηση, η οποία λέει θα πρέπει να λάβει χώρα το γρηγορότερο δυνατόν (μια που διαπίστωσε στα ράφια του αρκετά "ληγμένα" και θέλει να ξεσκαρτάρει) ελέγχονται ως αβάσιμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιδιοκτήτης μεγάλου supermarket28 Νοεμβρίου 2011 στις 2:10 μ.μ.

    Μετά το πείραμα, που έγινε στην παρέα αυτή και ιδίως στον Μανουέλ, που καταβρόχθισε τον γκοτζίλα του Παλτετσανάκη, ο ΕΦΕΤ αποφάσισε ότι δεν είναι απαραίτητη η αναγραφή της ημερομηνιας λήξης στα προϊόντα τροφίμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιδιοκτήτης άλλου μεγάλου supermarket28 Νοεμβρίου 2011 στις 2:22 μ.μ.

    Αυτό που ονομάζεις γκοτζίλα, προερχόταν από ράφι του δικού μου σουπερμάκετ.
    Ήταν προελεύσεως Δανίας, πολλά υποσχόμενης (δε προλαβαίνουμε να δίνουμε) και ανερχόμενης φίρμας (αν και όχι τόσο γνωστής στην Ελλάδα) και σε πληροφορώ ότι η ημερομηνία λήξεώς του, ήταν το 2015.

    Θα παρακαλούσα δε, όχι χτυπήματα κάτω απ' τη ζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρμόδιος υπάλληλος του ΕΦΕΤ28 Νοεμβρίου 2011 στις 6:54 μ.μ.

    Σύμφωνα με τον έλεγχο που πραγματοποίησε η υπηρεσία μας, ο γκοτζίλας του Παλτετσανακη, βρισκόταν σε άλλη συσκευασία, η οποία είχε ημερομηνία λήξης 1979. Έπειτα από ανακαίνιση που πραγματοποίησε ο Παλτετσανάκης στο πατρικό του, τη βρήκε και την τοποθέτησε σε νέα συσκευασία ανερχόμενης Δανικής φίρμας, με ημερομηνία λήξης 2015, προσφέροντάς την ως γκουρμέ έδεσμα στον δύστυχο Μανουέλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως να θέσω ξανά τη γνωστή απορία μου των Σερρών; Μήπως είστε .... ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού ευχαριστήσω, με τη σειρά μου, τους Παλτετσανάκη και Τανάλια για την άρτια έκπληξη - οργάνωση τσιπουροκατάστασης σε υψόμετρο 1080 μέτρων και την ευκαιρία που μου έδωσαν να "ξεοφρτωθώ" την ληγμένη κονσέρβα με πολυσαλάτα (Τόνος, φασόλια, ρεβύθια, καλαμπόκι κλπ)που έπιανε χώρο στα ντουλάπια της κουζίνας μου, σας ενημερώνω ότι την ερχόμενη Κυριακή θα έχουμε επανάληψη της δραστηριότητας, καθώς βρήκα ακόμη δύο ξεχασμένες, το ίδιο ληγμένες και το ίδιο νόστιμες!!
    ΥΓ θα παρακαλούσα αν πάει κάποιος στη Δανία αυτές τις ημέρες να μας φέρει από αυτό το ωραίο ζαμπόν του Παλτετσανάκη, γιατί στα ελληνικά σουπερμαρκετ παρουσιάζει έλλειψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάλτε είμαι στο πλευρό σου..ως γνωστόν είμαι πολύ λεπτεπίλεπτος για να τρώω οτιδήποτε εκτός από γκουρμέ εδέσματα ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας..γι αυτό και απόλαυσα το δανικής καταγωγής άπαχο κρέας..
    σοβαρά τώρα, την συγκεκριμένη κονσέρβα την έχω αγοράσει και εγώ, αυτή είναι η κανονική υφή της, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειδικός διατροφολόγος29 Νοεμβρίου 2011 στις 9:28 π.μ.

    Θέλω να κάνω γνωστό στους φίλους της ομάδας, που αγωνιούν, ότι η περίπτωση της εμμονής του Μανουέλ στον γκοτζίλα, εκφεύγει της δικής μου αρμοδιότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή