Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Τα νέα της 7ης προπόνησης για την περίοδο 2011-12


Με καλό καιρό, αλλά όχι μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4-11-2011, η 7η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ», για την περίοδο 2011-12, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Το πρόγραμμά της, το οποίο επιμελήθηκε και πάλι ο Κώστιγκα, που αυτή τη φορά τα «πήρε» με τους απείθαρχους και μάλιστα έναν από αυτούς τον έστειλε να τρέχει μόνος του, περιλάμβανε 5΄ τρέξιμο, δύο 12΄ κορόιδο 5-2, στο οποίο διακρίθηκε (ως κορόιδο) ο Παπανταμ, διατατικές ασκήσεις, με κοιλιακούς και ραχιαίους, ασκήσεις τεχνικής βελτίωσης στην πάσα, στην κεφαλιά, στην απόκρουση (γιόμα) και στην ατομική ενέργεια και 40΄ οικογενειακό διπλό, στο οποίο ο Χριστιάνο έδειξε ότι κατέχει και την θέση του κεντρικού αμυντικού, αφού παίζοντας ως τελευταίος παίκτης της άμυνας, είχε ταχύτατες και αποτελεσματικές επεμβάσεις κι έκανε τον θεωρητικά ταχύ giades να μοιάζει τόσο αργός όσο είναι ένας παίκτης στην ηλικία του Παλτετσανάκη. Απών και πάλι ο sailor, που αφού την Τετάρτη απουσίασε από το φιλικό με το «Πατριαρχείο», επειδή έπρεπε να παραβρίσκεται κατά την παράδοση του πετρελαίου θέρμανσης στην οικοδομή του, σήμερα απουσίασε γιατί έπρεπε να παραβρίσκεται κατά την παράδοση του πετρελαίου στην οικοδομή του κουμπάρου του, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θ’ απουσιάσει κι από τις επόμενες προπονήσεις, καθώς θα πρέπει να παραβρίσκεται κατά την παράδοση του πετρελαίου στα σπίτια κι άλλων συγγενικών και φιλικών του προσώπων (γονείς, αδέλφια, κουνιάδοι, μπατζανάκια κ.ο.κ.).
Παρόντες ήταν:
1. Giades
2. Μαυρίνιο
3. Κώστιγκα
4. Kill Bill
5. Λαζό
6. Χριστιάνο
7. Ανανταμ Παπανταμ
8. Μανουέλ
9. Κούλιο
10. Παλτετσανάκης
11. Χάτζι
12. Στόγιαν
13. Γκαγκάτσης

Η επόμενη προπόνηση ή φιλικός αγώνας θα γίνει την Τετάρτη, 9-11-2011.

3 σχόλια:

  1. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα χθες το βράδυ με τον πρίγκηπα (κυρίως για να τον ενημερώσω για την πρόοδο των εργασιών σχετικά με την επιλογή των μανεκέν που θα τον πλαισιώσουν) δεσμεύτηκε να μεσολαβήσει για να εξασφαλιστεί η προμήθεια κατ΄ ευθείαν από τις πετρελαιοπηγές του 2 βυτίων πετρελαίου σε κάθε ένα παίκτη της ομάδος, ώστε οι παίκτες να περάσουν χωρίς κρυολογήματα το φετινό χειμώνα.
    Κακώς λοιπόν, αγαπητέ sailor, έβαλες πετρέλαιο....

    Christiano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειωσέ το το θέμα Christiano κι ενημέρωσε αναλόγως, γιατί είμαστε άλλοι δυο τρεις που ετοιμαζόμαστε να βάλουμε πετρέλαιο στα σπίτια μας. (Μη κάνουμε τσάμπα έξοδα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι συνεχώς σε επαφή με τον πρίγκηπα. Μέχρι την Τετάρτη θα έχουν όλα ξεκαθαρίσει...

    Christiano

    ΑπάντησηΔιαγραφή