Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Τα νέα της 8ης προπόνησης για την 2011-12


Παρά το τσουχτερό κρύο, αρκετοί ήταν οι παίκτες, που μαζεύτηκαν στην όγδοη προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ», που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, την Τετάρτη 16-11-2011. Ο μεσημεριανός ήλιος και το βαρύ πρόγραμμα του Κώστιγκα, ζέσταναν μαζί με τα κρύα κορμιά και τις καρδιές των ποδοσφαιριστών, που έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση και δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ τους. Το πρόγραμμα περιλάμβανε δύο 10΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, ταχύτητες, ασκήσεις τεχνικής, 12΄ διατήρηση και 15΄ οικογενειακό διπλό. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε, μετά το τέλος του προγράμματος η ατομική προπόνηση του Μανουέλ, ο οποίος δείχνει ότι (και) φέτος θα είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας, γεγονός που το έχουν καταλάβει και οι αντίπαλοί μας και διαβάζουν ανελλιπώς την ανάρτησή του «Οι περιπέτειες ενός φουλ μπακ Νο2 - Η επιστροφή» (άσχετα αν οι κακές γλώσσες λένε ότι αυτοί που τη διαβάζουν είναι οι ταβερνιάρηδες του Βρότσλαβ, που ψάχνουν τον καλύτερο πελάτη τους για την τελευταία δεκαετία). Η επιβλητική εμφάνιση του Στόγιαν, ως τερματοφύλακα, στο τελευταίο φιλικό, έβαλε σε σκέψεις τον Τανάλια για να κρεμάσει τα γάντια του και η σημερινή απουσία του, μάλλον οφείλεται στην κακή του ψυχολογία από το γεγονός αυτό. Το ίδιο θα μπορούσε να πει κανείς και για την απουσία του Χριστιάνο, αν δεν είχε ήδη ενημερώσει τη Χατζηδιοίκηση, προ μηνός περίπου, ότι θ’ απουσιάσει από τη σημερινή προπόνηση, λόγω «ίωσης» που θα τον ταλαιπωρήσει για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα. Κλασσικά απών και ο Sailor, που τοποθετούσε φωτοβολταϊκά συστήματα στην πλατεία της Κρώμνης. Αίσθηση έκανε η απουσία του Κομαντάντε (δηλωμένο Κωστιγκόσκυλο), ο οποίος είχε εκβιάσει τη Χατζηδιοίκηση, προκειμένου να γίνει προπονητής (έστω υπηρεσιακός) ο Κώστιγκα και τώρα που πέτυχε το στόχο του, δεν έρχεται στις προπονήσεις. Για τον giades δεν θα γίνει κανένα σχόλιο, αφού η αγωνιστική του παρουσία, πέρασε απαρατήρητη, καθώς το μενού έχει φασολάκια την Παρασκευή.
Παρόντες ήταν:
1. Giades ο Φασολάκης
2. Καρατζόρτζεβιτς
3. Μαυρίνιο
4. Κώστιγκα
5. Kill Bill
6. Λαζό
7. Ανανταμ Παπανταμ
8. Μανουέλ
9. Παλτετσανάκης
10. Χάτζι
11. Στόγιαν
12. Χασάποβιτς
Την Παρασκευή, 18-11-2011 θα πραγματοποιηθεί ένα σύνθετο πρόγραμμα προπόνησης, που θα περιλαμβάνει τρέξιμο και ασκήσεις με τη μπάλα για ένα μισάωρο περίπου και στη συνέχεια θα έχουμε φιλικό αγώνα με τους επίλεκτους, που ζητούν τη ρεβάνς για την τελευταία ήττα τους. Η ώρα συγκέντρωσης στο γήπεδο του Πενταπλατάνου θα γίνει αυστηρά στις 3:00μμ.

4 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με απόφαση Χατζηδιοίκησης για ενδυμασία στο αυριανό φιλικό.

    Πάνω διακριτική φανέλα προετοιμασίας (κόκκινη "σαλιάρα") και κάτω σόρτς, παντελονάκι κλπ μαύρο με μαύρη κάλτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασανίζομαι από "ξανθή ιγμορίτιδα".
    Ως εκ τούτου θα απουσιάσω και από το αυριανό φιλικό.
    Θα προτείνω στον Τανάλια να πάμε την ώρα του φιλικού για τσίπουρο για να κανονίσουμε τα σχετικά με το βουντού που θα κάνουμε από κοινού στον Στόγιο.

    Christiano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έμπειρος Ωτορινολαρυγγολόγος17 Νοεμβρίου 2011 στις 7:12 μ.μ.

    Πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ο Christiano η Επιστήμη της ιατρικής σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ας αναλαβουν να βρουν τη λύση άλλες Επιστήμες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έμπειρος Προπονητής18 Νοεμβρίου 2011 στις 8:29 π.μ.

    Αφού το μενού έχει φασολάκια αύριο, ο Γιάννης μου θα κάνει παπάδες στο φιλικό. Ακόμη κι αν τα φάει μετά το παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή