Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Τα νέα του 4ου φιλικού αγώνα για την περίοδο 2011-2012


Για προπόνηση μαζεύτηκαν οι παίκτες της ομάδας του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ», την Τετάρτη, 9-11-2011, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, τους περίμενε όμως μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς ο έφορος Δημοσίων Σχέσεων, είχε κλείσει φιλικό αγώνα με μια ομάδα επιλέκτων, αποτελούμενη από παίκτες, που παίζουν ή έπαιζαν σε διαφορές τοπικές ερασιτεχνικές ομάδες. Το γεγονός αυτό, το ότι η αντίπαλη ομάδα δεν είχε τη συνοχή μιας ομάδας, που παίζει συνεχόμενους αγώνες σε κάποιο πρωτάθλημα, έκανε από μόνο του το παιχνίδι πολύ εύκολο και την πρώτη νίκη της ομάδας του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ» και μάλιστα με το ευρύ 5-1, αναπόφευκτη. Στο παραπάνω γεγονός πρέπει να προσθέσουμε την αρχοντική εμφάνιση του Στόγιαν, που ως λύση έκτακτης ανάγκης, αντικατέστησε τον Τανάλια και τον Χριστιάνο, κάτω από τα δοκάρια, προσφέροντας σιγουριά στις επεμβάσεις του, βοηθώντας ταυτόχρονα όταν η μπάλα έφτανε στα χέρια του, ν’ αναπτυχθεί η ομάδα γρήγορα, προωθώντάς την στον πλάγιο μπακ που ήταν ελεύθερος και είχε χώρο να προωθηθεί. Στη λειτουργία αυτή της ομάδας συνετέλεσε και η μεστή εμφάνιση του Μπάμπιτς, που ως δεξιός οπισθοφύλακας, πήρε πολλές φορές τη μπάλα και τη μοίρασε σωστά στα χαφ, δίνοντας ισορροπία στην ανάπτυξη της ομάδας. Δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στον giades, που παίζοντας, ως αντίπαλος της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο, απέδειξε πόσο επικίνδυνο είναι να γυρίζει στην άμυνα και να μαρκάρει, καθώς την πρώτη φορά που επιχείρησε να το κάνει σε κόρνερ «ξυραφιά» του Παλτετσανάκη, έσπρωξε τη μπάλα προς την εστία της ομάδας του, δίνοντας την ευκαιρία στον επιθετικό της ομάδας του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ» να πετύχει ένα εύκολο γκολ και ν’ ανοίξει το σκορ (η δικαιολογία του ότι πριν από τον αγώνα έφαγε δύο πιάτα φασολάκια και γι’ αυτό παραλίγο να πετύχει αυτογκολ δεν κρίνεται πειστική). Απών και πάλι ο sailor, ο οποίος παρά την υπόσχεση του πρίγκιπα για τζάμπα πετρέλαιο στους παίκτες, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες άρχισε εμπόριο εναλλακτικών μορφών ενέργειας (γκάζι, φυσικό αέριο, πέλετ κλπ), που το διανέμει τις ώρες 3-6 μμ κάθε Τετάρτη και Παρασκευή. Η νέα βεντετίστικη συμπεριφορά του Χριστιάνο, που μόλις πληροφορήθηκε ότι θα απουσιάσει ο Τανάλιας, εξαφανίσθηκε και δεν απαντούσε στις κλήσεις για να νοιώσουμε την έλλειψή του, δεν του βγήκε σε καλό, καθώς ο μεν Στόγιαν ως τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός, το ίδιο και ο Μπάμπιτς, ως δεξιός μπακ.
Παρόντες ήταν:
1. Κομαντάντε
2. Enwsitis
3. Μπάμπιτς
4. Giades
5. Μαυρίνιο
6. Κώστιγκα
7. Kill Bill
8. Λαζό
9. Ανανταμ Παπανταμ
10. Μανουέλ
11. Παλτετσανάκης
12. Χάτζι
13. Στόγιαν
14. Γκαγκάτσης
Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή, 11-11-2011, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, εκτός αν η επικείμενη αλλαγή του καιρού, εμπεριέχει ισχυρή βροχή, που θα κάνει τον αγωνιστικό χώρο ακατάλληλο. Θα γίνει ενημέρωση με sms.

15 σχόλια:

  1. Προπόνηση αύριο για ξεμούδιασμα (κατά δήλωση Kanavaro) οπωσδήποτε, έστω και με λίγη βροχή. Αναφέρω απλά ότι το παρόν ήδη έχει δηλώσει (μάλλον ξεπερνάει και το κρύωμά του) ο Coulio!!!

    Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για εμφάνιση του sailor!!! Δούλεψε λέει και σήμερα στις παραδώσεις καυσίμων, για να μπορεί να έχει έχει το αυριανό του μεσημέρι ελεύθερο.

    Επίσης κατά λαϊκή απαίτηση (Μanuel, Palte, Stogian κλπ) αν έχει αύριο γεύμα σύσφιξης ελαφρύ ή όχι, καλό θα είναι να γίνει αμέσως μετά τη προπόνηση. Οπότε η προπόνηση να γίνει και νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου φαίνεται ότι ο σούπερ αμόλυβδος έχει αρχίσει να καρφώνεται. Μου κάνει εντύπωση η ευκολία με την οποία αναφέρεται στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο...
    Σε κάθε περίπτωση η αυριανή προπόνηση πρέπει να γίνει ανεξαρτήτως γεύματος, παρά την χαλαρότητα του Χάτζι, η στάση του οποίου οφείλεται- σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή- σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το καλσόν του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένα πρόβλημα με το καλσόν. Η προπόνηση θα γίνει κανονικά. Στο γεύμα δηλώνω κώλυμα γιατί θα φύγω για το χωριό, όπου με περιμένει κεμπαπ και αναμμένο τζάκι....

    ΥΓ Τις τελευταίες ημέρες για ανεξήγητο λόγο, κάνει θραύση (από άποψη επισκεψιμότητας η ανάρτηση "Οι περιπέτειες ενός φουλ μπακ Νο2 - Η επιστροφή". Τι συμβαίνει Μανουελ και σε ψάχνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύνδεσμος Εστιατόρων Βρότσλαβ10 Νοεμβρίου 2011 στις 9:26 μ.μ.

    Εμείς τον ψάχνουμε. Τέτοιο πελάτη δεν έχουμε ξαναβρεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύνδεσμος Εστιατόρων Γιαννιτσών και Περιχώρων10 Νοεμβρίου 2011 στις 9:33 μ.μ.

    Παιδιά δεν έχετε δει τίποτα!!! Όλη η ομάδα είναι ο ένας χειρότερος ...εεε καλύτερος από τον άλλο. Εμείς σ' αυτούς στηριζόμαστε και δεν κλείνουμε τα μαγαζιά μας. Μ' ένα γεύμα σύσφιξής τους, βγάζουμε το μηνιάτικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύνδεσμος Εστιατόρων Γευγελή10 Νοεμβρίου 2011 στις 9:36 μ.μ.

    Κι εμείς δεν έχουμε παράπονο. Ο Θεός να έχει καλά τον paltetsanaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλώνω πριν απ' όλα παρόν σε γεύμα σύσφιξης.

    Δε ξέρω για το σύνδεσμο εστιατόρων του Βρότσλαβ, αλλά μια ανακοίνωση παρόμοια απ' τους συναδέλφους τους των Γιαννιτσών του τύπου ... "βγάζουμε το μηνιάτικο..." δε με ξενίζει. Πάντως μπορεί ο Μanuel, όντως να άφησε το στίγμα του, έστω για λίγες ημέρες στη μακρινή Πολωνία και να τον θυμούνται νοσταλγικά ακόμη και τώρα...

    Στο αγωνιστικό μέρος (το είπα και κατ' ιδίαν) εντοπίζω τη φοβερή παρουσία του Manuel, ως φουλ-μπακ από τα αριστερά και την άψογη συνεργασία του μαζί μου σ' όλη την αριστερή πτέρυγα... (Τον φάγαμε τον Giades...)

    Y.Γ. Μanuel, τα καλά μου λόγια δεν είναι με το αζημίωτο. Περιμένω στήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι για ξεκάρφωμα, ανεξαρτήτως καιρού εγώ σήμερα θα πάω για προπόνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά το καλσόν μερικών είναι πολύ λεπτό και περνάει η υγρασία, οπότε προπόνηση σήμερα γιοκ. Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν λες όλη την αλήθεια. Απορώ γιατί δεν έθιξες καθόλου τη διαβούλευση περί μεσημεριανού τσίπουρου (γύρω στις 2 το μεσημέρι σε κεντρικό ουζερί), που έγινε σήμερα νωρίς το πρωί. Αντί της προπόνησης εννοείται... Κάθε γνώμη δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3-6 διανέμουμε πετρέλαιο, όποιος ενδιαφερόμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://theeuroaccess.com/~karatzov/index.php?option=com_content&view=article&id=2142:2011-11-14-08-02-28&catid=59:2011-08-18-08-43-25&Itemid=141

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://loudias.blogspot.com/2011/11/blog-post_3834.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ένα μεγάλο μπράβο στη πρωτοβουλία σας. Καλή σας συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είδα τις δημοσιεύσεις στα τοπικά blogs. Θετικές φυσικά για την πρωτοβουλία μας.

    Καλό λοιπόν θα είναι, να δούμε ζεστά και το θέμα της συγκέντρωσης ρουχισμού, εν' όψει των γιορτών. Ο καιρός περνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή