Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Τα νέα του 3ου Φιλικού αγώνα για την περίοδο 2011 - 2012, με αντίπαλο την ομάδα του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Πατριαρχείο»


Με πολλές απουσίες παικτών, που παίζουν στον άξονα, παρουσιάσθηκε η ομάδα του ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ στον τρίτο φιλικό αγώνα της, για την περίοδο 2011-12, με αντίπαλο την ομάδα του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ», που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Δαμιανού, την Τετάρτη 2-11-2011. Η ενδεκάδα, ανάγκης, κατέβηκε με το γνωστό 4-2-3-1, ήτοι με δύο κεντρικούς και δύο πλάγιους μπακ, δύο αμυντικούς, έναν επιτελικό και δύο πλάγιους μέσους κι έναν φορ, οι παίκτες όμως που κλήθηκαν να το υποστηρίξουν, λόγω της «επιθετικογενούς» συμπεριφοράς τους, το μετέτρεψαν σε 4-0-2-2-2, ήτοι δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύο φουλ μπακ, κανένα αμυντικό χαφ, δύο επιτελικούς μέσους, δύο εξτρέμ και δύο φορ. Αποτέλεσμα της άνω συμπεριφοράς ήταν η ομάδα του ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ να εμφανίσει στο γήπεδο πολλές επιθετικές αρετές, με πολύ ωραία ανάπτυξη και καλή κυκλοφορία της μπάλας, που ανάγκασε την αντίπαλη ομάδα, απλώς να παρακολουθεί, όμως «ουδέν καλόν αμιγές κακού», καθώς στην άμυνα δεν μάρκαρε κανείς και όταν με κάποια «γιόμα» οι παίκτες του «ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ» έφερναν την μπάλα στην περιοχή μας, τότε δημιουργούνταν σύγχυση στην αμυντική μας γραμμή. Σε μία από αυτές τις «γιόμες» κι αφού η μπάλα κινούμενη στον άξονα του γηπέδου, πέρασε δίπλα από πέντε παίκτες μας, συμπεριλαμβανομένου και του Τανάλια (οι οποίοι την άφηναν ο ένας για τον άλλο), προωθήθηκε στα δίχτυα της εστίας μας από τον παίκτη του «ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ» που παρακολουθούσε την πορεία της και την ακολούθησε μέχρι το τέλος. Το γκολ αυτό αφύπνισε λίγο τους παίκτες μας, οι οποίοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους κι αφού ισοφάρισαν και προηγήθηκαν στο σκορ, έπειτα από πολύ ωραίες ομαδικές προσπάθειες και εξαιρετικές εκτελέσεις του giades (ναι καλά διαβάσατε, σκόραρε επιτέλους!!!) θα μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον άλλα
τρία γκολ, αφού ο Κούλιο, ο οποίος επανεμφανίσθηκε έπειτα από καιρό κι έδειξε να είναι εκτός ρυθμού, έχασε μοναδικά τετ α τετ, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλντι, που ο ίδιος κέρδισε έπειτα από ανατροπή του από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο άγραφος όμως νόμος του ποδοσφαίρου, λέει ότι όταν δεν σκοράρεις με τόσες πολλές και μεγάλες ευκαιρίες, τότε μάλλον θα το δεχτείς το γκολ, όπως κι έγινε. Καθώς οι παίκτες του «ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ» εκμεταλλευόμενοι τα πολλά αμυντικά κενά του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ» κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ κάνοντας το 4-2, κλείνοντας μ’ αυτό το σκορ το ημίχρονο. Στην επανάληψη, η κατάσταση στον αμυντικό τομέα της ομάδας του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ» βελτιώθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει μ’ ένα ακόμη γκολ του giades (!!!!!) κι ένα του Καρατζόρτζεβιτς, όμως στη λήξη (μπορεί και μετά τη λήξη) του παιχνιδιού σε μια στημένη φάση (κόρνερ) ο giades προτίμησε να καθαρίζει τα καινούρια του παπούτσια από τις λάσπες, αφήνοντας τον προσωπικό του αντίπαλο ελεύθερο να κερδίσει την κεφαλιά και να σκοράρει ανενόχλητος κάνοντας το σκορ 5-4. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι, είχε δύο όψεις για την ομάδα του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ», καθώς με αντίπαλο σαφώς υποδεέστερο ποιοτικά από αυτούς των δύο προηγούμενων φιλικών αγώνων, παρουσίασε μία πολύ καλή επιθετική λειτουργία, που οφείλεται και στην μικρότερη πίεση που δέχτηκαν οι παίκτες μας από την αντίπαλη άμυνα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες και μία αρκετά κακή αμυντική λειτουργία, που οφείλεται στην απουσία παικτών που τραβάνε το κουπί της άμυνας και είναι αυτοί που μαρκάρουν όταν η ομάδα αμύνεται.
Παρόντες ήταν:
1. Giades
2. Καρατζόρτζεβιτς
3. Μαυρίνιο
4. Τανάλιας
5. Κώστιγκα
6. Kill Bill
7. Ανανταμ Παπανταμ
8. Μανουέλ
9. Κούλιο
10. Παλτετσανάκης
11. Χάτζι (αλλαγή)
12. Στόγιαν

Στο μεταξύ, στην έκτακτη Γ.Σ. της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τον αγώνα σε γνωστό ουζερί της πόλης, με τη συμμετοχή οκτώ παικτών, εμφανίσθηκε Σαουδάραβας πρίγκηπας, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα «Λάρι» και δήλωσε έτοιμος να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας, υποσχόμενος ηχηρές μεταγραφές και την οικονομική στήριξη της διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή, 4-11-2011 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου.

by hatzi

14 σχόλια:

  1. Σαουδάραβας παρατηρητής3 Νοεμβρίου 2011 στις 10:33 μ.μ.

    Ψηφίζω Πρίγκηπα Λάρι. Την ομάδα να την πάρει.


    Υ.Γ. Είναι αλήθεια πως η Χατζηδιοίκηση κατάφερε να εξασφαλίσει την αμέριστη οικονομική υποστήριξη του Σαουδάραβα πρίγκηπα για τη τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν, τάζοντάς του ρετσίνες?

    Υ.Γ. Αληθεύει ότι θα τον παρουσιάσουν στους δημοσιογράφους λίαν συντόμως? (Φήμες μιλάνε για πλαισίωση του από μανεκέν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κίνηση ματ πάλι από τη Χατζηδιοίκηση με τον πρίγκηπα "Λάρη", όπως πέρσι με την απαγωγή του αριστερού φουλ μπακ "Μανόλσκι" με κινηματογραφική μεταφορά του στο αεροδρόμιο Γιδά..., μέσα απ' τα χέρια των Ρώσων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εύλογη απορία είπε:

    Πόσα γκολ πρέπει επιτέλους να τρώει κατά μέσο όρο σε κάθε μάτς αυτός ο άνθρωπος για να καταλάβετε ότι πρέπει επιγόντως να τον αντικαταστήσετε???
    Έχει ήδη φτάσει τα 3,8 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι και πάει ακάθεκτος για τα 4.

    Όσο για τα μανεκέν, Σαουδάραβα παρατηρητή, μπορεί να μην παρευρέθηκα στο ματς με το Πατριαρχείο, αλλά εκείνη ακριβώς τη στιγμή βρισκόμουν στη συμπρωτεύουσα, στα γραφεία γνωστού πρακτορείου μανεκέν, όπου και αναζητούσα τα καλύτερα μανεκέν, τα οποία και θα πλαισιώσουν τον πρίγκηπα...
    Όπως καταλαβαίνεις, δουλεύω για την ομάδα και εκτός αγωνιστικών χώρων.

    Christiano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως καταλαβαίνετε, λόγω της ίωσης του ξανθού πυρετού που με ταλανίζει, όλα τα μοντέλα θα είναι ξανθά...

    Christiano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Christiano, με ποσοστό 38% αποφάσισα ότι θα παίζεις δεξί μπακ. Μπορεί να είναι λάθος επιλογή, αλλά έτσι λειτουργεί η τυρρανία της πλειοψηφίας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι χορό χορεύουν οι εικονιζόμενοι παίκτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Καρατζόρτζεβιτς πεντοζάλη και ο Κώστιγκα βαρύ ζεμπέκικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο GIADES ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ (Π)ΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚ(Α) ΤΑ(Λ)ΕΝ(ΤΑ) (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ!!!!!)ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΑΖΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ!!!!
    ΥΓ:ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΕΛ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: "ΑΣΕ GIADES ΚΑΛΥΠΤΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΩ ΔΟΚΑΡΙ" ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ: ΜΑΝΟYEL ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΥΦΟΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ:"ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΡΕ GIADES!!!!!"-ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντα πίστευα σε σένα Christiano.
    Είμαι σίγουρος ότι θα πλαισιώσεις τον Σαουδάραβα πρίγκηπα "Λάρι" με τα ξανθά μοντέλα αναλόγου βεληνεκούς.
    Όσο για τη θέση που θα κληθείς να υπηρετήσεις, ευτυχώς ή δυστυχώς ο λαός μίλησε... Μετά από 10 τόσες μέρες διαβούλευση, το 38% σε προτιμάει δεξί μπακ. (Αν ήσουν κόμμα πλησίαζες και την αυτοδυναμία!!!)

    Υ.Γ. Για τον μέσο όρο του παθητικού της άμυνας (όχι μόνο του Τανάλια), οφείλουμε να ομολογήσουμε όλοι, ειδικά προχθές φέρουμε εμείς το μεγαλύτερο φορτίο ευθύνης. Κι όχι ο τερματοφύλακας.
    Υ.Γ. 2 Όσο δε για τον Giades, νομίζω ότι είστε προκατειλημμένοι. Για σκεφτείτε το καλύτερα. Μπορεί κανείς να ξαναθυμηθεί τον Giades αμυνόμενη ούσα η ομάδα, να έχει φτάσει στην μικρή μας περιοχή; Έκανε το πρώτο βήμα και γύρισε για λίγο έστω στο τέλος του παιχνιδιού στην άμυνα. Μη θέλουμε έτσι αμέσως απ' τη μια στιγμή στην άλλη να τον δούμε και να μαρκάρει... Πρέπει ήδη να 'μαστε ευχαριστημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλος της ομάδας απ' τη Γρίβα4 Νοεμβρίου 2011 στις 12:11 μ.μ.

    Koulio, χορεύει καρσιλαμά. Giades και Palte, χορεύουν τικ. Stogian, ψάχνει παρτερνέρ στη κερκίδα με σκοπό να χορέψει τάγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο Σαουδάραβας είναι ποντιακής καταγωγής, κατά δήλωσή του..
    Θέτει απαράβατο όρο την παρουσίασή του σε καμπριολέ όχημα, συνοδεία δυο ξανθών υπάρξεων..
    παρακαλείται Χατζηδιοίκηση όπως ενεργήσει προς εξεύρεση οχήματος και Χριστιάνο όπως μεριμνήσει για τη συνοδεία..
    το απόλυτο σουρεάλ θα ήταν κατά την παρουσίαση του Σαουδάραβα Λάρυ, να χορεύει ο Stojan τάνγκο με τις δυο αιθέριες υπάρξεις και να τον κυνηγάει με την παντόφλα η κυρά-stojana..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σουρεαλισμός.

    Σου + Ρεαλισμός

    Ο δικός σου + Ρεαλισμός

    Ο καθένας λοιπόν βλέπει τον δικό του ρεαλισμό. Κι αν είναι κάποιος να χορέψει δίπλα στον πρίγκηπα με τη συνοδεία του αυτός θα πρέπει να είναι μόνο ο "Koylio"....

    Το πιάσατε το υπονοούμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σουρεαλιστικός είναι η υπέρβαση του πραγματικού και αισθητού, που τονίζει την υποσυνείδητη, μη λογική σημασία των παραστάσεων, η οποία προκύπτει από την 'αυτόματη γραφή' ή την εκμετάλλευση τυχαίων εντυπώσεων, αναπάντεχων αντιθέσεων κλπ
    δεν μιλάμε λοιπόν για ρεαλισμό κανενός (μου ή σου ή του/της + ρεαλισμό), δηλαδή για την οπτική που καθένας βλέπει την πραγματικότητα, αλλά για υπέρβασή της πραγματικότητας, υπέρβαση της οπτικής αυτής με βάση μια τυχαία, αλλά όχι φανταστική, παράθεση εικόνων, ιδιοτήτων κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκεί που κοιτάει ο Stojan, μόνο γίδια και πρόβατα υπάρχουν και όχι αιθέριες υπάρξεις. Μάλλον δεν έχει στο μυαλό του το τάγκο, αλλά κατσικάκι γάλακτος στη σούβλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή